Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Betontechnológiai tanfolyam

2017. július 28.

A 32 órás képzésünket dr. Orbán József okl. betontechnológus szakmérnök, a PTE professor emeritusa tartja.

 

A tanfolyamot tíz év óta a Magyar Mérnöki Kamara, illetve az RQC Minőségbiztosítási Központ szervezésében Pécsett és Budapesten több alkalommal eredményesen lebonyolították. Most első alkalommal a TERC Kft. budapesti irodaházában is megtartjuk a  képzést.

 

A tanfolyam elvégzését a betontechnológia témában továbbképzésre vágyó mérnökökön túlmenően valamennyi más szakmabelinek is ajánljuk, akinek szüksége van ezen ismeretekre. A korábbi tanfolyamokat technikusi és középfokú szakmai végzettséggel rendelkezők is eredménnyel elvégezték.

 

Link a tanfolyam részletes tematikájára.

A négynapos, 4×8=32 órás tanfolyamot 2017. október 4–5. és október 11–12., szerda–csütörtöki napokon rendezzük meg.

Helyszín: TERC Irodaház előadóterme, 1149 Budapest, Pillangó park 9. Térkép

               (Fogarasi út – Róna utca kereszteződése, az OBI áruházzal szemben)

A tanfolyam költsége: 89 500 Ft + áfa/fő, amelyet a megküldött díjbekérő alapján kérünk átutalni. 2017. augusztus 31-ig történő jelentkezés és a díjbekérő összegének kiegyenlítése esetén 10% kedvezményt biztosítunk.

Amennyiben részt kíván venni oktatásunkon, kérjük a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve részünkre visszaküldeni szíveskedjen.

Jelentkezési lap letöltése

 

Béres Orsolya

Király Gergő

értékesítési ügyintéző

értékesítési ügyintéző

Tel.: +36 1 422 2504

Tel.: +36 1 422 2503

E-mail: orsolya.beres@terc.hu

E-mail: gergo.kiraly@terc.hu

 

scrollUp