logo

CONSTRUMA jelentkezési határidő

Már csak néhány nap van hátra a CONSTRUMA kiállítási csokor jelentkezési határidejének lejártáig. Amennyiben részt kíván venni a jövő évi kiállításon, még most tegye meg.

A 2017. évi CONSTRUMA otthonteremtési kiállítási csokor iránt igen nagy az érdeklődés, a helyek legnagyobb része már elkelt, több pavilon már szinte teljesen megtelt.

Az otthonteremtés témakörét teljes mértékben bemutató kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM / RENEO, OTTHONDesign / KONYHAShow, CONSTRUMA Kert) napjainkra nem csak Magyarországon a legnagyobb ilyen jellegű rendezvény, de a közép-kelet-európai régió vezető rendezvénye is egyben. 2016-ban 54.000 látogató volt kíváncsi a közel 700 kiállító kínálatára.

 

Az idei csokorra több olyan kiemelt témát választottunk, mely kiállítóink számára is vonzó és a látogatói érdeklődést is tovább növelheti:

 

  • JÖVŐ OTTHONA projekt - A legmodernebb gépészeti, zöldenergia felhasználási megoldásokat kívánjuk bemutatni design-os, látványos enteriőrökben
  • CONSTRUMA – HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE A RANDSTAD szervezésében – a helyszínen külön stand üzemeltetése Magyarország vezető munkaerő-közvetítő cégének közreműködésével
  • ÖKO CITY projekt megújult formában – fókuszában ezúttal a smart city koncepció áll

További információkat a kiállítási csokorról a kiállítás honlapján talál: www.construma.hu

scrollUp