logo

Egyéni védőeszközök időszakos felülvizsgálata!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. május 03.

A TERC Irodaházban működő CE-MM Műszaki és Biztonságtechnikai Kft. jogosultsága alapján vállalja az egyéni védőeszközök kötelező felülvizsgálatát.

A leesés elleni egyéni védelmi, valamint az ipari alpintechnikai eszközök és a szigetelőanyagú védőkesztyűk időszakos felülvizsgálatát is vállalja a CE-MM Kft.

 

A Társaság tanúsító- és ellenőrző szervezetét, valamint vizsgáló laboratóriumát az egyéni védőeszközök területén a Nemzetgazdasági Minisztérium 1/2017. számon jelölte ki és jelentette be az Európai Unióba, amelynek notifikációs száma: 2687. A kijelölés és bejelentés területéhez tartoznak a leesés ellen védő, valamint a fej-, kéz-, láb villamos hatások elleni védelmére szolgáló eszközök.

Ezeken a területeken az EK-típusvizsgálatok végzése, az EK-típustanúsítványok kiadása mellett az egyéni védőeszközök időszakos ellenőrző felülvizsgálatainak elvégzésére is jogosult a CE-MM Kft. (vonatkozó jogszabály: az egyéni védőeszközök követelményeiről és megfelelőségének tanúsításáról szóló 18/2008. (XII. 3.) SZMM rendelet).

A Társaság ez irányú tevékenységéről bővebb információ található a https://www.ce-mm.hu/szolgaltatasok/idoszakos-vizsgalatok, egyéb szolgáltatásairól a https://www.ce-mm.hu/szolgaltatasok linken.

 

scrollUp