Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Munkatársakat keres a TERC Kft.!

Molnár Miklós Konrád|2017. október 17.

Vállalkozásunk tevékenységének, ügyfélszolgálatának még színvonalasabbá tételéhez több területen új munkavállalók jelentkezését várja!

 

Magyarország legnagyobb építési információs tevékenységet folytató, 27 éve működő, családi tulajdonban lévő vállalkozása irodaházába (TERC IRODAHÁZ 1149 Budapest, Pillangó park 9.) a megnövekedett feladatainak ellátása érdekében, tevékenységeinek bővülése miatt az alábbi feladatokra keres munkatársakat:

 

- Szoftver termékfelelős – Épületgépészeti CAD szoftverek értékesítése

- Szoftver termékfelelős – Statikai CAD szoftverek értékesítése

- Szakinformációs munkatárs - Építész és/vagy épületgépész

- Szerviztechnikus (szkennerek, nagyformátumú nyomtatók)

 

A meghirdetett pozíciókról és a vállalkozás tevékenységéről részletes információ a www.terc.hu oldalakon található.

 

A jelentkezéseket – amelyeket bizalmasan kezelünk – a megpályázott pozíció és a fizetési igény megjelölésével a következő címre kérjük eljuttatni:

TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

1149 Budapest, Pillangó park 9.

e-mail: titkarsag@terc.hu

scrollUp