logo

TERC Kft. a CONSTRUMA szakkiállításon!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. március 31.

Vállalkozásunkat az A pavilon 107C standján találja meg az építőipar legnagyobb hazai rendezvényén, a CONSTRUMA szakkiállításon.

2017. április 5˗9. között ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb építési szakkiállítása, a CONSTRUMA 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás és társrendezvényei a HUNGEXPO vásárközpontban. Az új koncepció alapján megrendezésre kerülő kiállításcsokor hat témát felölve az otthonteremtés teljes folyamatát lefedi, az építkezés kezdetétől, a lakberendezésen keresztül a kertépítésig.

AZ OTTHONTEREMTÉSI KIÁLLÍTÁSI CSOKOR 2017-ben:

CONSTRUMA 36. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
HUNGAROTHERM 9. Nemzetközi fűtés-, szellőzés-, klíma- és szanitertechnikai szakkiállítás
RENEO 5. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás
OTTHONDesign 6. Otthonteremtési szakvásár
CONSTRUMA KERT 6. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár
LAKÁSVÁSÁR

A CONSTRUMA a hozzá kapcsolódó szakvásárokkal napjainkra olyan komplex kiállítási csokorrá vált, amely lefedi az otthonteremtés teljes spektrumát a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

A CONSTRUMA csokor kihagyhatatlan fórum, ha a legszélesebb szakmai és végfelhasználói kör előtt szeretnék felvonultatni a legújabb trendeket, termékeket, szolgáltatásokat.
2017-ben az egyik kiemelt újdonság A JÖVŐ OTTHONA projekt, amelynek keretében a legmodernebb gépészeti, zöldenergia-felhasználási megoldásokat mutatják be designos, látványos enteriőrökben. A másik fontos új elem, hogy  a kiállítás ideje alatt profi és tapasztalt partnerek bevonásával ÁLLÁSBÖRZE megtartására kerül sor a helyszínen, ami várhatóan még több szakembert vonz a rendezvényre.

A TERC Kft. 107C jelű standját az A pavilon közepén, a főfolyosó mellett találja meg. Várjuk az Ön megtisztelő látogatását is, amelynek során térítésmentesen átveheti a TERC tájékoztató füzet, valamint a szakkönyvkiadó üzletágunk által az elmúlt 16 évben megjelentetett könyveket bemutató új kiadványainkat. Rendhagyó módon egyes termékeinket, szolgáltatásainkat kedvező feltételek mellett vásárolhatják meg, amelyekre vonatkozó részletes információt a 2017. áprilisi hírlevelünk első számában találják meg.

 

Tervezze be látogatását standunkon!

 

scrollUp