logo

TERC Kft. részvétele a CONSTRUMA szakkiállításon!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. április 19.

Vállalkozásunk, a szokásoknak megfelelően ez évben is részt vett az építőipar legnagyobb hazai rendezvényén, a CONSTRUMA szakkiállításon.

 

A CONSTRUMA otthonteremtési csokor több mint 20.000 négyzetméteren, 17 ország közel 700 kiállítóval, mintegy 60.000 látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

 

Ezúton szeretnénk megköszönni valamennyi kedves partnerünknek, vendégünknek, hogy kiemelkedően magas számban keresték fel standunkat. Átvehették a TERC tájékoztató füzetét, valamint a szakkönyvkiadó üzletágunk által az elmúlt 16 évben megjelentetett könyveket bemutató új kiadványát. A kiállításon megtekinthették a Canon nyomtatókat,  elvihették az azokkal készített színes nyomatokat, plakátokat, igénybe vehették a különleges kedvezményt biztosító bérleti, illetve vásárlási feltételeket. Külön öröm számunkra, hogy sokan éltek az áprilisi első hírlevelünkben megjelentetett kedvezményes vásárlások lehetőségével, amellyel hozzájárulhattunk vállalkozásuk még eredményesebb működéséhez.

Bár kiállítási standunkkal díjat nem nyertünk, de köszönjük mindazon látogatók elismerő véleményét, akik finom kávé elfogyasztása mellett megtiszteltek bennünket.

 

scrollUp