logo

Több mint másfél éve érhetők el az ÉTM szolgáltatásai

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2017. július 11.

2015 decemberétől indult el az Építésügyi Tudás Műhely (ÉTM) információs szolgáltatás, amely azóta folyamatosan átalakul, fejlődik.

 

Az építőipar bármely területén tevékenykedő vállalkozók, vállalkozások, magánszemélyek egyre szélesedő köre használja az Építésügyi Tudás Műhely több ezer oldalán megtalálható építőiparral kapcsolatos információs oldalait. A felhasználók, a szerzők javaslatait figyelembe véve a honlap már szerkezetében is többször átalakult, hogy jobban áttekinthető, közérdeklődésre számottevő információkat nyújtson. Szerkesztői továbbra is várják az érdemi észrevételeket, javaslatokat, illetve kéréseket, amelyeket igyekeznek hasznosítani.

 

A 2017. június havi jogszabályváltozások az alábbi linken érhetők el:

 

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy júniusban Építésügyi Műszaki Szabályozási Bizottság alakult az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft. szentendrei tudásközpontjában. A hírről részletesebb információt az alábbi helyen találnak:

 

Bízunk benne, hogy a honlap információit, szolgáltatásait használják, és azok – hacsak szerény mértékben is, de – hozzájárulnak tevékenységük ellátásához, eredményes gazdasági működésükhöz.

 

scrollUp