logo

Új szakmai tanfolyamok a TERC Kft. szervezésében!

Legyen profi a szakmájában, ismerje meg a tevékenységére vonatkozó előírásokat, kerülje el a büntetéseket és az egyéb szankciókat! Minket keressen!

 

Az építési tevékenység végzése során elkövetett hibák, hiányosságok, illetve az építés végtermékében előforduló hibák leggyakrabban arra vezethetők vissza, hogy a tevékenységet végző ismeretei nem naprakészek vagy hiányosak, illetve néhány esetben az előírások tudatos megkerülése is tapasztalható. Az építés megvalósítása sok szakember előkészített, koordinált, összehangolt, ellenőrzött, magas szintű szakmai tudást igénylő tevékenységének eredménye. A végtermék, az építmény, az építési beruházás a nemzeti vagyon része is, ezért nem mindegy, hogy mennyi hibával, milyen eredménnyel valósul meg. Fontos ez azért is, mert a hibáknak, hiányosságoknak jogkövetkezményei lehetnek. Annak érdekében, hogy a károk minimálisak legyenek, illetve be se következzenek, a szakembereknek fontos ismerniük munkavállalásuk, tevékenységük végzésének feltételeit.

Mindez különösen fontos, mert 2018. január 1-én lépett hatályba az új

  • általános közigazgatási eljárásrend,
  • az ügyintézés elektronizációja,
  • az új közigazgatási bírósági eljárásrend,
  • az új polgári perrendtartás,
  • az új „szankciótörvény”.

Szükség van hát arra, hogy az építési folyamat előkészítésében és megvalósításában részt vállalók ismereteit a lehető legszélesebb körben és a lehető legrészletesebben bővítsük.

 

Meghirdetett új tanfolyamaink témakörei, részletes tematikái:

˗ Új eljárásrend és elektronizáció az építésben

˗ Tervezés-építés: hibák, felelősség, következmény és biztosítás

 

A tanfolyamok előadói és áprilisi konkrét időpontjai egyeztetés alatt.

 

A képzés helye: TERC IRODAHÁZ (1149 Budapest, Pillangó park 9.).

Tanfolyamonkénti időtartama: 6 óra (45 perces tanórák), 9 ˗ 15 óra között.

Díja: 9 800 Ft + áfa / fő / tanfolyam

 

Tervezés-építés jelentkezési lap letöltése.

Új eljárásrend jelentkezési lap letöltése.

 

Már csak néhány hely van a négynapos (32 órás), március 8˗9., 12˗13-i  ÉPÍTŐIPARI ÁRKÉPZÉS, KÖLTSÉGVETÉS-KÉSZÍTÉS című tanfolyamunkra. Mielőbb jelentkezzen! A következő tanfolyam időpontjai: április 5˗6., 17˗18.

scrollUp