Németh Balázs
Németh Balázs
Stúdióvezető, CAD szoftverek
balazs.nemeth@terc.hu
06 (1) 422-25-27
06 (20) 945-88-85
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD oktatások, CAD szoftverek
arpad.kiss@terc.hu
06 (1) 422-25-28
06 (20) 946-65-14

AutoCAD Architecture 2018 előfizetés 1 évre

477 400 Ft + Áfa
db Kosárba Raktáron
Gyártói megnevezés: Autodesk AutoCAD Architecture 2018 Commercial New Single-user ELD Annual Subscription
Gyártói cikkszám: 185J1-WW8695-T548

Az ismerős AutoCAD környezetben olyan eszközökkel dolgozhat, amelyeket kifejezetten az építészeti rajzkészítés és tervezés igényeihez igazítottak.
Minimális tanulás után elkezdheti használni az AutoCAD Architecture szoftvert. Gyorsabban és kevesebb hibával készítheti el a dokumentációkat, rajzokat és konszignációkat.
Egyszerűen adhatja át az adatokat az iparági vezető DWG fájlformátum segítségével a társtervezőknek. A beépített renderelés használatával valóban életszerű látványterveket hozhat létre.
A HunPLUS 2016 szoftver tartalmazza az AutoCAD Architecture szoftverhez a magyar szabványoknak megfelelő jelöléseket, feliratokat, épületelemeket, szimbólumokat.


  • Jellemzők

Falak, ajtók és ablakok

Automatikusan illeszthet be nyílászárókat egy falba, és teljes körűen vezérelheti azok elhelyezését. A falak mozgatásakor a kapcsolódó falak és helyiségek automatikusan frissülnek. 

Metszetek és homlokzatok

Közvetlenül az alaprajzokból hozhatja létre a 2D-s metszeteket és homlokzatokat. Mivel a metszet és homlokzat grafikája közvetlenül a tervek alapján készül - megtartva a fólia, szín és vonaltípus tulajdonságokat - könnyen frissítheti azokat a tervek megváltozása esetén. 

Helyiségek

Rajzának minden helyiségét felcímkézheti. Emellett a helyiségek automatikusan frissülnek, ha megváltoznak a határoló elemek, ezáltal időt takaríthat meg és pontosabb dokumentációt készíthet. A helyiségdefiníciók része lehet a határoló elemektől mért, előre definiált vagy felhasználói szabályok alapján kialakított eltolás, így a különböző iparági szabványokon - például BOMA, DIN és SIS - alapuló területszámításokat is végezhet.

Méretezés

A szoftver bármilyen falat - és annak minden részét - saját méretezési szabványai, többek között a falak középvonalai és felületei szerint méretezhet. Mivel a méretek asszociatívak, automatikusan frissülnek a terv megváltozásakor, kiküszöbölve ezzel a kézi frissítéssel járó fáradságot. 

Konszignáció

Az előre elkészített konszignációstílusok használatával a teljesen új konszignációk egyszerűen elkészíthetők. Mivel a kimutatások közvetlenül a tervhez kapcsolódnak, egyetlen kattintással automatikusan frissíthetők a terv módosításainak megfelelően. 
 

Beépített renderelés

segítségével a tervezés bármelyik szakaszában hatásos bemutatókat készíthet. Az egyszerűen használható látványtervezési funkciók (kamerák, fények, anyagok) teljes mértékben beépültek az AutoCAD Architecture munkafolyamatába.

scrollUp