Fujitsu ScanSnap S1100

80 518 Ft 30 % kedvezmény 44 380 Ft + Áfa
db Kosárba Raktáron

A ScanSnap S1100 egy könnyen hordozható, rendkívül kis helyen elférő, ugyanakkor sokoldalú személyi archiváló eszköz, ami ideális az úton lévő és irodai használathoz egyaránt. Külön tápegység nélkül, közvetlenül USB 2.0 csatlakozóról kapva a tápfeszültséget, a ScanSnap S100 használatával a dokumentumok könnyedén digitalizálhatók bárhol, bármikor.
 

 • A világ egyik legkisebb A4 dokumentum szkennere
 • Tápellátás USB kábelről
 • Windows és Mac felhasználóknak
 • Folyamatos dokumentumadagolás
 • Szkennelés e-mailben küldéshez, vagy nyomtatáshoz
 • Közvetlen elérés, szkennelés a felhő alapú szolgáltatásokhoz
 • Szkennelés Word, Excel, vagy PowerPoint programokba a mellékelt ABBYY FineReader segítségével
 • Szkennelés iPad®, iPhone® Android™ vagy Kindle™ eszközökre

PDF adatlap • Részletek

A ScanSnap S1100 képes a névjegykártyáktól az A4 méretig beolvasni a különböző méretű dokumentumokat, sőt, az opcionális „Carrier sheet” segítségével még A3 méretű dokumentumokat is. Egy A4-es méretű dokumentum beolvasása kevesebb, mint 8 másodpercig tart, ezen felül a ScanSnap S1100 képes a hagyományos dokumentumokon kívül plasztikkártyák (személyi igazolvány, lakcímkártya, bankkártya, klubtagsági kártya, stb.) beolvasására is.  

A többoldalas dokumentumok könnyedén feldolgozhatók a folyamatos adagolásnak köszönhetően, hiszen az újabb lapok beolvasásához nem kell semmit megnyomni, a szkenner addig olvassa be egymás után a dokumentumokat, amíg azokat adagoljuk neki. A folyamat minél egyszerűbbé tétele érdekében a ScanSnap S1100 a beolvasás során megvizsgálja a dokumentumokat és a fekete-fehér oldalakat automatikusan fekete-fehér, míg a színes oldalakat automatikusan színes üzemmódban digitalizálja. A dokumentumok méretei lehetnek változóak a beolvasás során, hiszen a szkenner azok képét automatikusan körbevágva, kiegyenesítve, olvasati pozícióba beforgatva tárolja el. Amennyiben a kötegben keverve vannak egyoldalas és kétoldalas dokumentumok is, úgy az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalának a képeit automatikusan kihagyja, ezáltal a keletkező fájlok kevesebb helyet foglalnak el a számítógépen.

A szkenner kétféle papírpályát kínál, használhatjuk „L” alakú és egyenes papírpályával egyaránt. Az L alakú papírpályával a hagyományos, míg az egyenes papírpályával pedig a fényképek, képeslapok, névjegykártyák, plasztikkártyák olvashatók be. Amennyiben A3-as méretű dokumentumokat szeretnénk digitalizálni, úgy az opcionális „Carrier sheet” szintén az egyenes papírpályával dolgozható fel.

Az S1100 a legkisebb modell a ScanSnap sorozatban, aminek a gyors menüjéből közvetlenül lehet szkennelni napjaink népszerű, felhő alapú (Dropbox, Google Docs, Evernote, SugarSync és  Salesforce CRM.) szolgáltatásaiba. Ezzel a digitalizált dokumentumok könnyedén tárolhatók, kezelhetők, megoszthatók, bárhol, bármikor.

A ScanSnap S1100 szkennerrel lehetőség van a számítógépen keresztül, különböző okos telefonokra és táblagépekre* (iPad, iPhone, Android™, Kindle™) szkennelni a letölthető ScanSnap Connect applikációval. Dokumentumait feltöltheti gyorsan, biztonságosan és könnyedén, majd azonnal megoszthatja őket azokkal, akikkel szeretné.

A meglévő ScanSnap felhasználók esetében szükség lehet a ScanSnap Manager és a ScanSnap Organiser szoftverek frissítésére. Bővebb információkért látogassa meg az alábbi oldalt:

http://www.fujitsu.com/emea/products/support/support-en-20111019-1.html

 *Az alkalmazás számos eszközt támogat aminek Android 2.2 vagy újabb rendszere van. A támogatott eszközök teljes listáját megtekintheti az alábbi oldalon: http://www.fujitsu.com/global/services/computing/peripheral/scanners/ss/feature/ssca-requirement.html

A gyors menü segítségével rendkívül könnyedén kiválasztható, hogy a beolvasott dokumentum melyik alkalmazásba kerüljön továbbításra. Az alkalmazások könnyen áttekinthető ikon sorokban jelennek meg, választhatunk valamilyen Microsoft Office alkalmazást, fizikai mappát, vagy számítógépet, de akár valamilyen felhő alapú szolgáltatást is.

A beolvasott dokumentumok utólagos képfeldolgozására fordítandó idő lecsökkentésének érdekében a ScanSnap S1100 számos képfeldolgozó funkciót maga végez, a szkennerbe épített intelligens technológiáknak köszönhetően. Ilyenek az

 • Automatikus lapméret felismerés,
 • A ferdén beolvasott dokumentumok képének automatikus kiegyenesítése,
 • A fektetve, vagy fordítva beolvasott dokumentumok képének automatikus olvasati pozícióba történő beforgatása,
 • Az üres oldalak érzékelése és azok képének válaszhatóan automatikus törlése,
 • A színes és fekete-fehér dokumentumok automatikus felismerése, majd ennek megfelelően a színes dokumentumok színes, míg a fekete-fehér dokumentumok beolvasása automatikusan fekete-fehér üzemmódban történik,

   Az automatikus méret és szín felismerésnek köszönhetően a dokumentumok képének fájl méretei a minimális szinten tarthatók. A szkennerbe épített technológiák gondoskodnak arról, hogy a felhasználónak a dokumentumok adagolásán kívül más dolga ne legyen az archiválási folyamat során.

scrollUp