Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Építésügyi Tudás Műhely

Magyar Mária
Létrehozva: 2015-11-19 / módosítva: 2018-11-14

Célja

  • a legszélesebb körű és a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő, az építésügy minden területét átfogó, széleskörű szakmai tartalommal bíró szakmai tudásbázis létrehozása,
  • az ingatlanbefektetők, beruházók, ingatlanfejlesztők és forgalmazók, ingatlanüzemeltetők, -kezelők, továbbá az építtetők, tervezők, kivitelezők és az építési beruházás összes más résztvevője, a vállalkozók, vállalkozások és a magánszemélyek, a lakosság számára magas szakmai színvonalú
  • megbízható, teljes körű és értékű szakmai tudás,
  • gyors, pontos adat, információ, hír

szolgáltatása.

 

Küldetése segíteni az emberek, vállalkozások építési tevékenységének megvalósítását, az ezzel kapcsolatos munka magas színvonalú gyakorlását.

 

Tartalma

Az építésügy teljes spektruma megtalálható itt, a teljes, komplex építési folyamat és a megvalósítást elősegítő vagy ahhoz nélkülözhetetlen kapcsolódó tevékenységek, szolgáltatások és követelmények is. Tudást, képességet koncentrál, információt, hírt szolgáltat, ismerethiányt csökkent.

 

Az Építésügyi Tudás Műhely ugyanakkor

  • az építés különböző területeivel érintett szakemberek, vállalkozások és állampolgárok virtuális találkozóhelye, magas szakmai színvonalú, elektronikus szakmai portál,
  • látogatójának segítség, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálja a számára fontos információkat, ugyanakkor munkaeszköz, amely lehetőséget biztosít a szakembereknek a gyors és eredményes ismeretszerzésre munkájukhoz.
  • mindenki számára megkülönböztetés nélküli feltételekkel elektronikus úton, ingyenesen könnyen elérhető.

 

Az Építésügyi Tudás Műhely 15 témakört és ezek számtalan altémaköreit tartalmazza-

 

HÍREK

ÁLTALÁNOS KERESŐ

HATÓSÁG, SZERVEZET, SZAKEMBER KERESŐ

NÉPSZERŰ TÉMÁK

JOGTÁR

FOGALOMTÁR

SZAKMAGYAKORLÁS

LÉTESÍTÉSI KÖVETELMÉNYEK

ÉPÍTÉSGAZDASÁG

TELEPÜLÉSÜGY

AZ ÉPÍTÉSI FOLYAMAT

ÉRDEKSÉRELEM ORVOSLÁSA

VIRTUÁLIS KORZÓ – Szakértőink válaszolnak

SZAKMAI PARTNEREK

SZERZŐK

 

Mindenkinek jó böngészést kívánunk!

 

JOGI NYILATKOZAT

 

Felhívjuk az ÉTM használók szíves figyelmét, hogy szakmai tájékoztató tevékenységünk és az egyes építésügyi területeken vagy egyedi kérdésekben kialakított szakmai álláspontunk az Alkotmánybíróság 60/1992. (XI. 17.) AB határozata, valamint a jogalkotásról szóló törvény rendelkezései alapján nem minősül hivatalos állásfoglalásnak, jogi iránymutatásnak. A szakmai tájékoztatás, illetve felvilágosítás az ÉTM szerzőinek szakmai álláspontját tükrözi, amely egy esetleges jogvita esetén az eljáró bíróságot nem köti.

 

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

Az ÉTM-et működtető TERC Kft. számára kiemelt fontosságú a szakmai tájékozató, felvilágosító tevékenység során megadott személyes adatok védelme. Az e-mailen történő kapcsolatfelvételhez Önnek regisztrálnia kellett honlapunkon (név, internetes elérhetőség, jelszó). A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatok kezelése teljes mértékben megfelel a jogszabályokban meghatározott tartalmi és formai követelményeknek.

A felhasználó személyes adataihoz kizárólag a címzett, illetve az ÉTM szakmailag illetékes szerzője a megkeresésben foglaltak teljesítéséhez, a szakmai tájékoztató, felvilágosító tevékenység teljesítéséhez, azaz a kérdések megválaszolásához szükséges mértékben fér hozzá.

A TERC Kft. a felhasználók személyes adatait harmadik félnek nem adja ki. A TERC Kft. a regisztrációs eljárás során a kérdések útján bekért adatokon kívül egyéb (így például a bejelentkezéskor használt szoftver típusára, a bejelentkezés helyére, az IP címre utaló) adatokat semmilyen módon nem gyűjt, illetve szerez meg. A honlapon történő regisztrációval a felhasználó hozzájárult az általa megadott név kezeléséhez, amely alapján a TERC Kft. tudomására jutó, a kérdezőre vonatkozó személyes adatok (név, e-mail cím) kezelése teljes mértékében megfelel az előírt követelményeknek.

scrollUp