Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Hulladékgazdálkodás

Létrehozva: 2017-02-14 / módosítva: 2018-07-30

Az Európai Unió hulladékgazdálkodási politikájának kifejezett célja a hulladékkeletkezés és hulladékgazdálkodás emberi egészségre és környezetre gyakorolt negatív és káros környezeti és közegészségügyi hatásainak minimalizálása és csökkentése. 

 

Az EU tagállamokra vonatkozó jogi szabályozása három nagy területet foglal magában, így a hulladékok és a hulladékgazdálkodás általános szabályozását, a hulladékkezelésre vonatkozó rendelkezéseket, valamint az egyes hulladék- vagy anyagáramra meghatározott feltételeket és követelményeket.

 

scrollUp