Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Szakirodalom

Létrehozva: 2015-11-24

A TERC Kft. az építésügyi szakmai piacon a szakmai kiadványok, szakkiadások területén vezető szerepet tölt be. Ma, amikor olyan ütemben változik a jogszabályi környezet, hogy a papír alapú szakkiadványok avultakká válhatnak a kiadásuk után akár már fél évvel is, a TERC kiadó akkor is tud olyan értékeket teremteni a szakkönyvpiacon, melyek szakmai tartalma évtizedekre értékálló lehet.

Mindenki által megismerhető, nyilvános szakmai publikációkat, tanulmányokat is találhatunk majd ezen főcím alatt. Végül pedig a szakmai partnereknek az Építésügyi Tudás Műhely által érintett szakmai témáival összefüggő kiadványaira hívjuk fel a figyelmet és adunk lehetőséget arra, hogy a szakmai partner szakmai honlapján a Böngésző megismerhesse az érdeklődését felkeltett szakmai anyagot.

Az Építésügyi Tudás Műhely által érintett szakmai témákkal összefüggő kiadványokra hívjuk fel itt a figyelmet.

scrollUp