Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Változásfigyelő

Dr. Kapuváry Magdolna
Létrehozva: 2016-11-25 / módosítva: 2018-01-24

A Jogtár használói az építésügyi és az építéshez kapcsolódó jogszabályok hatályos szövegét olvashatják a menüpontokban foglalt struktúra szerinti kiválasztás után. Ez a hatályosság – vállalásunk szerint – azt jelenti, hogy a jogszabályok kihirdetése után rövid idővel az egységes szerkezetbe foglalt szöveget látják oldalainkon. Ezért nincsenek időállapotok, nem mutatjuk a módosítások szövegét és a hatályon kívül helyező jogszabályokat sem, célunk kizárólag a mindenkori hatályos joganyag megismertetése.

Azonban a változások megmutatása sokszor hasznos lehet a felhasználó számára illetve a figyelemfelkeltés is fontos számunkra is. Ezért minden hónapban összefoglalóan felsoroljuk az előző havi változásokat, amelyek a hatályos építési joganyaghoz viszonyítva az új jogszabályokat, a meglevő jogszabályok módosítását és azokat a jogszabályokat jelenti, amelyeket a hatályos joganyagból hatályon kívül helyezett a jogalkotó. A könnyebb tájékozódáshoz rövid ismertetőt is készítünk a változások listája mellé.

Az oldalt megnyitva, ezeket láthatja az olvasó és minden hónapban megnézheti az aktualitásokat vagy böngészheti a korábbiakat.

scrollUp