logo

Csatlakozzon az AutoCAD Akadémia előadásaihoz!

A több napos budapesti oktatásokra eddig nehezen tudtak eljutni a vidékről érkezők, vagy az igen sűrű időbeosztással rendelkező felhasználóink.

Sokan évek óta használják a szoftvereket a kialakult rutinok szerint, de mindig kapunk visszajelzéseket, melyek szerint az elődásokon elhangzó apró tippek, ötletek nagy mértékben meg tudják könnyíteni a tapasztalt felhasználók munkáját is.

 

Spóroljon időt, pénzt! Csak a lényeget hallgassa meg!

Meglévő felhasználóinknak valószínűleg nem érdemes végigülni 2 vagy 4 nap előadást, sokkal nagyobb segítség lenne számukra egyes munkafolyamatok bemutatása és azok átbeszélése. Ezért indítottuk el az AutoCAD Akadémiánkat.

 

 

Tippek-trükkök, ritkán használt parancsok, finomságok érdekességek!

Szánjon két órát az AutoCAD még részletesebb megismerésére! A Microsoft Teams program online oktató felületén képpel, hanggal mutatjuk be a funkciókat. Alkalmanként 10 és 12 óra között indítjuk az online kurzusokat. Az előadás után oktatónknak élőben is feltehetik kérdéseiket!

 

AutoCAD / LT 2D ONLINE kurzusok 

 

Az online távoktatás részletei:

  • A kurzushoz való csatlakozás linkjét e-mailben küldjük meg.  A TeamViewer program online oktató felületén képpel, hanggal mutatjuk be a funkciókat. A parancsok ismertetése után mindenki a saját gépén tud gyakorolni. Felmerülő kérdéseiket azonnal megválaszoljuk.
  • Interaktív formában zajlanak képzéseink.
  • Hasznos lehet 2 monitor

 

  

 

Kérdése van?
CAD szoftverek
CAD szoftverek
Központi elérhetőség
cad@terc.hu
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD tanácsadó, CAD oktató
arpad.kiss@terc.hu
+36 20 946 6514
Porkoláb Bence
Porkoláb Bence
CAD szoftverfelelős, CAD oktatásszervező
bence.porkolab@terc.hu
+36 20 915 1886
scrollUp