logo

MÉSZ Nemzetközi Építészkongresszus 2022.

Március 25-én pénteken az új MVM Dome sportcsarnokban tartja az Artifex Kiadó a Magyar Építőművészek Szövetségével közösen az idei Nemzetközi Építészkongresszust.

A népligeti buszpályaudvar mögötti területen, a Gyáli út és az Üllői út között található csarnok Skardelli György (KÖZTI) tervei alapján épült. Befogadóképessége sporteseményeken 20 022 fő, amelynek köszönhetően Európa legnagyobb befogadóképességű kézilabda-arénája.

 

A kongresszus témája: Az építészet természete. Azaz mi a szerepe a világ változásában, milyen hatással van a környezetre, adhat-e bármiféle megoldást az építészet? A meghívottak a világ vezető építészei, akik mind erre a kérdésre keresik a választ. A Zaha Hadid Architects vezetője, Patrick Schumacher mellett az ökoépítészet olyan ismert képviselői adnak elő, mint Ken Yeang és Boonserm Premthada. Előad a német-amerikai építészkritikus, Ulf Meyer, és a konferencia kurátora, Austin Williams, a Future Cities Project vezetője.

 

A részletes program és a jelentkezés feltételei megtalálhatók: https://artifexkiado.hu/termek-cikk/nemzetkozi-epiteszkongresszus-2022

 

A TERC Szakkönyvkiadó idén is ott lesz a konferencián, ahol a részvevők kedvezményes áron megvásárolhatják a kiadó szakkönyveit.

 

Könyveinkről tájékozódhat: https://www.terc.hu/konyvek

 

Kérdése van?
Lévai-Kanyó Judit
Lévai-Kanyó Judit
Szakkönyvkiadó üzletág vezető
judit.levai-kanyo@terc.hu
+36 20 914 7158
Augusztini-Szekeres Judit
Augusztini-Szekeres Judit
Kereskedelmi és marketingvezető
judit.szekeres@terc.hu
+36 20 464 4342
scrollUp