logo

SILEX DS-700AC

Leírás
 • USB eszköz hálózatra csatlakoztatásával megnő az áthidalható távolság (akár több száz méter is lehet)
 • Vezetékes Gigabit Ethernet és vezeték nélküli (802.11ac) hálózat támogatása
 • Hálózaton az USB eszközt (pl: szkennert) több felhasználó is eléri és használhatja
 • Berendezések elérése akár két különböző hálózatról
 • USB 3.0 Super Speed interfész
 • USB eszköz csatlakoztatásának korlátozása jelszó használatával
 • 700 Mbit/sec adatátviteli sebesség
 • IPv6 (Internet protokoll új verziója) támogatás
 • Minimális befektetéssel jelentősen megnöveli az iroda hatékonyságát
 • Japán minőségi termékek, melyek telepítése és használata is rendkívül egyszerű
82 000 Ft + Áfa
Rendelésre
 • Érdeklődjön
  Részletek
 • Utánvétel, Előre átutalás, Fizetés átvételkor üzletünkben
Kosárba
 • Termékleírás
 • Részletek
 • Működési jellemzők

Gondolt már arra, hogy számos eszköz (szkennerek, nyomtatók, CD/DVD meghajtók, stb.) amik nem rendelkeznek hálózati interfésszel, kihasználatlanok maradnak, ha az a munkatárs, akinek a számítógépére csatlakoztatva és telepítve van az eszköz, épp szabadságon, táppénzen, külföldön van?

 

Ha pedig egy eszköz a hálózati megoszthatóság hiányában kihasználatlan marad, az veszteség a cég számára. Ezt hivatott kiküszöbölni az immár hetedik generációs SILEX DS-700AC eszköz szerver, amivel szinte bármilyen USB interfésszel rendelkező eszköz (nyomtatók, szkennerek, web kamerák, digitális kamerák, külső CD/DVD meghajtók, külső merevlemezek, kártyaolvasók, stb.) a hálózaton másokkal is megoszthatóvá válnak. Ezáltal a működési költségek csökkenthetők, hiszen egy eszközt a hálózaton keresztül többen is használhatnak, így a megtérülési határidő jelentősen csökkenthető.

 

PDF adatlap

Vállalati biztonság a WiFi hálózathoz

A DS-700AC támogatja a vállalati szintű Wi-Fi WPA3-Enterprise biztonságot. A legújabb Wi-Fi biztonsági protokollok támogatása megvédi a vezeték nélküli hálózatot az illetéktelen kapcsolódásoktól. Támogatja a régebbi Wi-Fi biztonsági protokollokat is, mint például a WPA/WPA2-Enterprise. Személyes használatra pedig támogatja a WPA/WPA2/WPA3-Personal szabványokat is.

A SILEX DS-700AC egy kiemelkedő teljesítménnyel rendelkező szerver USB eszközök hálózatba illesztéséhez. A SILEX Technology által kifejlesztett USB Virtual Link technológiának köszönhetően bármilyen USB eszköz könnyedén hálózatba köthető. Szkennerek, nyomtatók, MFP-k, merevlemezek, kártyaolvasók, kamerák, stb. ugyanúgy használhatók a hálózaton a DS-700AC segítségével, mintha azok közvetlenül a számítógépre lennének csatlakoztatva. A hálózatba kötött USB eszközhöz több felhasználó is hozzáférhet egymást követően, akkor is, ha a csatlakoztatott eszköz távolabb található.

A Gigabit Ethernet technológia és a beépített nagyteljesítményű processzor együtt biztosítják azt, hogy az DS-700AC villámgyorsan továbbítja az adatokat a hálózaton, ami különösen fontos a dokumentum szkennerek és a merevlemezek esetén. Természetesen a SILEX DS-700AC nemcsak szkennerekkel használható, hanem hang- és képeszközök is ugyanúgy támogatottak a nagy sávszélességet, egyidejű adatfolyamot igénylő üzemmódban.

A SILEX DS-700AC saját 220 voltos adapterrel rendelkezik, amennyiben a szerver huzamosabb ideig nincsen használva, úgy az USB interfész tápellátását energiatakarékos alvó üzemmódra kapcsolja. Természetesen amint a csatlakoztatott USB eszközre ismét szükség van, úgy a szerver az alvó üzemmódból automatikusan normál üzemre kapcsol.

 A SILEX DS-700AC egy nyomtató szerver is egyben, mely támogatja a GDI (Microsoft által fejlesztett Graphics Device Interface) nyomtatókat és az alapértelmezett nyomtatási protokollokat (LPR/IPP és RAW) a hagyományos TCP/IP nyomtatóporton keresztül.

A SILEX által kifejlesztett SX-Virtual Link szoftver automatikusan detektálja a hálózaton lévő USB eszközöket és USB szervereket, így a lokálisan csatlakoztatott eszköz könnyedén megosztható a hálózaton.

Aszinkron adatátvitel támogatása

Az aszinkron adatátvitelt használó eszközök (mint például USB webkamerák, USB hangszórók) hálózathoz csatlakoztatása sem jelent problémát a SILEX DS-700AC alkalmazásával.

Könnyű telepítés, egyszerű konfigurálás

A DS-700AC konfigurálása egyszerű és gyors a "Device Server Setup" segédprogram, az integrált konfigurációs weboldal vagy az AMC Manager® segítségével.

Berendezések megosztása akár két különböző hálózatról:

A hálózatban telepített irodai berendezések most csatlakozhatnak egy másik hálózathoz, így két hálózat továbbra is elszigetelt marad. A DS-700AC képes átalakítani a berendezés USB interfészét hálózati interfésszé.

 

Modell: DS-700AC
   
Cikkszám: E1599
   
Rendeltetés: Nagyteljesítményű USB eszköz szerver
   
Hálózati interfész: 10 Base-T/100, Base-TX/1000, Base T (automatikus detektálással)
   
Hálózati protokoll: TCP/IP
   
Wi-Fi interfész: Kétsávos 802.11a/b/g/n/ac/ac-wave2 2Tx2R MU-MIMO
   
Wi-Fi biztonság:

WPA3-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA/WPA2-Enterprise

WPA3-Personal, WPA2-Personal, WAP/WPA2-Personal

Titkosítás: WEP, AES, Auto
   
Eszköz interfész: 1 db USB 3.0 (type A) 1 db USB 2.0 (type A)
   
Támogatott Internet protokollok: IPv4 / IPv6
   
Adatátviteli sebesség: 700 Mbit/sec
   
Print szerver: Beépítve (TCP/IP nyomtatás: LPR/IPP/RAW)
   
Csatlakoztatható eszközök: Szkenner, Nyomtató, MFP, Hardware kulcs, Merevlemez, USB hangszóró, web kamera, digitális kamera, MP3 lejátszó, CD/DVD/Zip meghajtók, kártyaolvasók, USB LCD monitor, USB hangkártya, stb.
   
Támogatott operációs rendszerek: Windows 11, Windows 10 (32/64 Bit), Windows 8/8.1 (32/64 Bit), Windows 7 (32/64 Bit), Windows Server 2019/2016/2012/2008
   
Támogatott szoftverek: SX Virtual Link, Device Server Setup, AMC Manager
   
Illetéktelen USB eszköz kapcsolódása: Jelszó védelemmel
   
Méretek (magasság/szélesség/mélység): 27 x 110 x 109 mm
   
Tömeg: 135 gramm (külső tápegység nélkül)
   
Tanúsítványok: VCCI Class B, FCC Class B, CE Class B, Rohs
   
Tápfeszültség: 220 V / AC, 50/60 Hz (külső tápegységgel)
   
Fogyasztás: 5,4 W 
   
Csomag tartalma: DS-700AC szerver, tápegység, leírások
   

 

Termékinfó
Kategóriák Hálózati eszközök
Cikkszám: DS-700AC
Márka: SILEX
Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp