Németh Balázs
Németh Balázs
Stúdióvezető, CAD szoftverek, plotterek, mérnöki nyomtatórendszerek
balazs.nemeth@terc.hu
06 (1) 422-25-27
06 (20) 945-88-85
Kiss Árpád
Kiss Árpád
Stúdióvezető-helyettes, CAD oktatások, CAD szoftverek
arpad.kiss@terc.hu
06 (1) 422-25-28
06 (20) 946-65-14
Simó Tamás
Simó Tamás
CAD szoftverfelelős
tamas.simo@terc.hu
06 (1) 422-25-50
06 (20) 915-18-86

AutoCAD Architecture

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!

AutoCAD építészek számára

A különálló AutoCAD Architecture, Electrical,  Map 3D, Mechanical, MEP, Plant 3D szoftvereket összevonták. Az építész, gépész, elektromos modulokat tartalmazó szoftver- csomag egyszerűsítve AutoCAD néven kapható.

 

AutoCAD előfizetés 1 évre

 

Az ismerős AutoCAD környezetben olyan eszközökkel dolgozhat, amelyeket kifejezetten az építészeti rajzkészítés és tervezés igényeihez igazítottak.
Minimális tanulás után elkezdheti használni az AutoCAD Architecture szoftvert. Gyorsabban és kevesebb hibával készítheti el a dokumentációkat, rajzokat és konszignációkat.
Egyszerűen adhatja át az adatokat az iparági vezető DWG fájlformátum segítségével a társtervezőknek. A beépített renderelés használatával valóban életszerű látványterveket hozhat létre.
A HunPLUS 2016 szoftver tartalmazza az AutoCAD Architecture szoftverhez a magyar szabványoknak megfelelő jelöléseket, feliratokat, épületelemeket, szimbólumokat.


  • Jellemzők

Falak, ajtók és ablakok

Automatikusan illeszthet be nyílászárókat egy falba, és teljes körűen vezérelheti azok elhelyezését. A falak mozgatásakor a kapcsolódó falak és helyiségek automatikusan frissülnek. 

Metszetek és homlokzatok

Közvetlenül az alaprajzokból hozhatja létre a 2D-s metszeteket és homlokzatokat. Mivel a metszet és homlokzat grafikája közvetlenül a tervek alapján készül - megtartva a fólia, szín és vonaltípus tulajdonságokat - könnyen frissítheti azokat a tervek megváltozása esetén. 

Helyiségek

Rajzának minden helyiségét felcímkézheti. Emellett a helyiségek automatikusan frissülnek, ha megváltoznak a határoló elemek, ezáltal időt takaríthat meg és pontosabb dokumentációt készíthet. A helyiségdefiníciók része lehet a határoló elemektől mért, előre definiált vagy felhasználói szabályok alapján kialakított eltolás, így a különböző iparági szabványokon - például BOMA, DIN és SIS - alapuló területszámításokat is végezhet.

Méretezés

A szoftver bármilyen falat - és annak minden részét - saját méretezési szabványai, többek között a falak középvonalai és felületei szerint méretezhet. Mivel a méretek asszociatívak, automatikusan frissülnek a terv megváltozásakor, kiküszöbölve ezzel a kézi frissítéssel járó fáradságot. 

Konszignáció

Az előre elkészített konszignációstílusok használatával a teljesen új konszignációk egyszerűen elkészíthetők. Mivel a kimutatások közvetlenül a tervhez kapcsolódnak, egyetlen kattintással automatikusan frissíthetők a terv módosításainak megfelelően. 
 

Beépített renderelés

segítségével a tervezés bármelyik szakaszában hatásos bemutatókat készíthet. Az egyszerűen használható látványtervezési funkciók (kamerák, fények, anyagok) teljes mértékben beépültek az AutoCAD Architecture munkafolyamatába.

scrollUp