logo

Fujitsu ScanSnap S1300i

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!

Egyszerűen nagyszerű

      A Fujitsu ScanSnap S1300i rendkívül kis helyigényű, egyszerűen használható, ugyanakkor hatékony kétoldalas színes archiváló szkenner, mely lehetővé teszi, hogy üzleti dokumentumait, névjegykártyáit azonnal PDF formátumra alakítsa át. Ezeket a PDF dokumentumokat könnyedén lehet rendszerezni, másokkal megosztani, ugyanakkor megfelelő védelmekkel is ellátni. A ScanSnap S1300i használatával egy olyan személyi szkennert kapunk, mellyel egyetlen gombnyomásra lehet Microsoft Word, Excel, vagy PowerPoint formátumba szkennelni a dokumentumokat. 

 • Kereshető PDF dokumentumok egyetlen gombnyomásra
 • Ideális eszköz mobil és irodában történő használatra
 • Szkennelés Word, Excel, PowerPoint formátumokba egyetlen gombnyomással
 • Szkennelés felhő alapú (Dropbox, Evernote, Google Docs, stb.) szolgáltatásokra
 • Szkennelés smart eszközökre (iPad®, iPhone®, Android™, Kindle™)
 • 12 lap/perc, 24 kép/perc (A4 portré) szkennelési sebesség
 • Automatikusan érzékeli a dokumentum színét, méretét és irányát
 • Kétoldalas szkennelés, üres oldalak felismerésével
 • Névjegykártyák feldolgozása szövegfelismeréssel
 • Windows és MAC platformra egyaránt
 • ScanSnap Organiser, CardMinder, és Abby FineReader szoftverekkel szállítva
 • Rendkívül kis helyigény


 • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Közvetlen kapcsolat a legnépszerűbb felhő alapú szolgáltatásokhoz

A ScanSnap S1300i használatával közvetlen linkek állnak rendelkezésre a legnépszerűbb felhő alapú szolgáltatásokhoz (Dropbox, Google Docs, Evernote, SugarSync, SalesForce Chatter), így az adatok feltöltéséhez a szkenner bármikor, bárhol használható.

Rendkívül kis helyigény

      Az üzleti életben a papír jelenléte igen jelentős, legyen az számla, megrendelés, névjegykártya, stb. Kimutatott tény hogy az asztalon minél több papír halmozódik fel, annál nehezebb egy adott információt megtalálni benne. Papírhegyeket pedig azok elektronikus archiválásával tudunk eltűntetni, így az archiválás után a szükséges információ nem vész el és sokkal hamarabb is rendelkezésre áll. A Fujitsu ScanSnap S1300i szkennerrel egyetlen gombnyomással könnyedén tud PDF fájlokat előállítani dokumentumaiból, ezáltal jelentősen le tudja csökkenteni az irodában felhalmozódó papírhegyeket. Természetesen az asztalon nemcsak úgy lehet helyet szorítani, hogy feldolgozzuk az ott található dokumentumokat, hanem azzal is, hogy az amivel feldolgozzuk, minél kisebb helyet foglal el. A Fujitsu ScanSnap S1300i ezért a lehető legkisebb helyet (284 x 99 mm) foglalja el az asztalon, így szinte észrevétlenül tudja segíteni Önt a hétköznapi munkában.

A Fujitsu ScanSnap S1300i egyben az egyik legkisebb olyan szkenner is, mellyel A3 méretű dokumentumok is feldolgozhatók, hiszen a szkenner egy speciális fólia segítségével (opcionális kiegészítő) a félbehajtott A3-as méretű dokumentumokat kétoldalas üzemmódban képes úgy beolvasni, hogy a félbehajtott dokumentum képét elektronikusan összeillesztve újra az eredeti A3-as dokumentum képét adja. 

Csak egy gombnyomás

      A Fujitsu ScanSnap S1300i megalkotásakor a gyorsaság mellett a kényelem, az egyszerű használat és a könnyű illeszthetőség volt a cél. A feldolgozás sebessége nemcsak attól függ, hogy az adott szkenner hány lapot tud percenként beolvasni, hanem attól is, hogy mennyit kell a szkennelni való dokumentumokon az előkészületekkel foglalkozni.

A Fujitsu ScanSnap S1300i esetében Önnek nem kell semmit beállítani, felbontásokat, lapméreteket, vagy más értékeket módosítgatni! Mindössze csak annyi teendője van, hogy a dokumentumokat behelyezi a szkenner adagolójába és megnyomja a Scan gombot, a többi már a ScanSnap S1300i dolga.

A ScanSnap S1300i analizálja a beolvasott dokumentumokat, miközben valós időben elvégzi az alábbi képfeldolgozó feladatokat:

 • Üres oldalak detektálása és igény szerinti automatikus törlése
 • Ferdén beolvasott dokumentumok képének automatikus kiegyenesítése
 • Kevert álló és fekvő dokumentumok képének automatikusan olvasható pozícióba forgatása
 • Automatikus papírméret felismerés és a dokumentum képének automatikus körülvágása
 • Automatikus felbontás beállítás, a dokumentum méretei alapján
 • Intelligens színfelismerés az optimális szkenneléshez
 • Vékony, áttetsző dokumentumok kezelése

ScanSnap image correction functions

 

 Kényelem:

      A szkenner kezelői oldalán az adagolót nyitó gyombon kívül mindössze egy ”Scan” gomb van, melynek megnyomásával azonnal Adobe PDF fájlokat, Microsoft Word, Excel, vagy PowerPoint dokumentumokat tud előállítani papír alapú üzleti dokumentumaiból.

Légy kapcsolatban, szkennelj bárhol, bárhogy.

A ScanSnap S1300i gyors menüje számos közvetlen linket kínál a legismertebb felhő alapú szolgáltatásokhoz, így a digitalizált dokumentumok bármikor, bárhol elérhetővé válnak. A ScanSnap S1300i használatával közvetlenül szkennelhetünk az Evernote, a Dropbox, a Google Docs, a SalesForce, vagy a SugarSync alkalmazásokba. Wi-Fi kapcsolattal rendelkező számítógép segítségével szkennelhetünk iPad, iPhone, vagy Android alapú okos telefonokra, táblagépekre. Ami még ennél is több: közvetlenül indíthatunk szkennelést az okos telefonunkról, vagy táblagépünkről a „ScanSnap Connect” alkalmazással, ami ingyenesen letölthető a Google Play, vagy az Apple App Store áruházakból.

A ScanSnap Connect alkalmazással iPad és iPhone, valamint Kindle™ eszközök mellett számos Android™ alapú eszköz is használható. Az alkalmazással kompatibilis eszközök részletes listája az alábbi oldalon található:

ScanSnap Connect

A leghatékonyabb szoftver csomagokkal

Függetlenül attól, hogy Windows, vagy Mac platformról használjuk a szkennert, a ScanSnap S1300i piacvezető szoftverekkel érkezik, így rendkívül termelékeny eszköz:

Gyors menü a Windows felhasználók számára

ScanSnap Quick Menu for Windows

Gyors menü a Macintosh felhasználók számára

Az ABBYY FineReader for ScanSnap az ismert szövegfelismerő rendszer legújabb (OEM) verziója, aminek segítségével a beolvasott dokumentumok azonnal kereshetővé, szerkeszthetővé konvertálhatók Microsoft Word, Excel, PowerPoint alkalmazásokba, Windows, vagy Mac platformon. A szoftver több mint száz különböző nyelvet képes felismerni, köztük a magyart is.

A CardMinder (for Windows) és CardIris (for MAC) szoftverek hatékonyan rendszerezik a névjegykártyákat függetlenül attól, hogy csak egy üzleti tárgyalás során kapott pár darab névjegykártyáról van szó, vagy esetleg valamilyen rendezvényen, kiállításon összegyűjtött nagyobb mennyiségű névjegykártya csomagról. A szoftver képes automatikusan megkeresni és felismerni a névjegykártyán lévő nevet, titulust, cégnevet, címet, telefonszámot, e-mail címet, weboldal címet, majd ezeket a felismert adatokat szerkeszthető formátumban saját, kereshető adatbázisba konvertálni. A szoftverrel természetesen lehetőség van a névjegykártyákról kiolvasott és felismert adatok más alkalmazásokba (Excel, Outlook Express, SalesForce, stb.) történő exportálásra is.

A ScanSnap S1300i szkenner szoftverei nem használják a TWAIN vagy ISIS protokollokat, a szoftverek közvetlen kommunikálnak a szkennerrel.

A szkenner szoftvere tájékoztatja a felhasználót a beolvasott lapok számáról és a kopóalkatrészek állapotáról. A szoftver egyben jelzi azt is, hogy a felhasználó által is könnyedén cserélhető behúzó görgőt, szeparátor lapot (minden 50.000 lap beolvasása után cserélendő) mikor kell cserélni, így a folyamatos üzem biztosabban tervezhető.

Szoftverek a csomagban: ScanSnap Manager V5.1, ScanSnap Organizer V4.1, CardMinder V4.1 (Win), CardIris V4.0 (Mac), ABBYY FineReader for ScanSnap, Evernote,  Scan to Microsoft SharePoint 3.4 (Win), ScanSnap Receipt, ScanSnap Sync. (A Scan to Sharepoint, a ScanSnap Receipt és ScanSnap Sync szoftverek a gyártó honlapjáról tölthetők le)

Szkennelési technológia:

Dual CIS

Fényforrás:

Dual LED

Felbontás (kimeneti):

150 - 1200 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási mód:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Beolvasási sebesség AC adapterrel:

12 lap/perc, 24 kép/perc  (normal mód)

(300 dpi, A4, fekete-fehér)

Beolvasási sebesség USB tápforrásról:

4 lap/perc, 8 kép/perc (normal mód)

(300 dpi, A4, fekete-fehér)

ADF (lapadagoló) kapacitása:

10 lap (80 g/m2)

Kettős lapbehúzás ellenőrzése:

Hosszúság alapján

Háttérszín:

Fehér

Minimális dokumentum méret:

50,8 mm x 50,8 mm

Maximális dokumentum méret:

216 mm x 360 mm

Hosszú dokumentum üzemmód:

863 mm

A3 dokumentumok beolvasása:

Opcionális „Carrier sheet” segítségével **

Dokumentumok vastagsága:

42,3 – 209,3 g/m2

Interfész:

USB 2.0, (USB 1.1 kompatibilis)

Szoftverek (alapárban):

ScanSnap Manager (Win / Mac),

ScanSnap Organizer (Win),

CardMinder (Win),

CardIris (Mac)

ABBYY FineReader for ScanSnap (Win / Mac),

Scan to SharePoint (Win),

Evernote (Win / Mac)

ScanSnap Receipt

ScanSnap Sync

Tápfeszültség:

100-240 V (50-60 Hz)

Teljesítmény felvétel:

9 W (működés közben), Alvó üzemmód: 3.2 W

Méretek:

(magasság/szélesség/mélység)

77 mm / 284 mm / 99 mm

(felhajtott lapadagoló tálcával)

Tömeg:

1,4 kg

Környezeti hőmérséklet:

5-35 Celsius

Relatív páratartalom:

20-80% páralecsapódás nélkül

Kopóanyag készlet

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Fujitsu ScanSnap S1300i szkenner kopóanyagai a felhasználók által is könnyen hozzáférhetők, így karbantartásuk a megfelelő tisztítókészletek segítségével könnyedén megoldható. A rendszeres karbantartással csökkenthetőek a szkennerleállások, a szkennerhez szükséges tisztítókészletek cégünknél rendelkezésre állnak.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.

ScanSnap S1300i hordtáska

          

Mivel a ScanSnap S1300i mobil felhasználásra is alkalmas személyi dokumentumszkenner, ezért a szkenner utazás közbeni védelmének biztosítására opcionális hordtáskát is javaslunk hozzá.

ScanSnap Carrier Sheet

** A szkennerhez opcionálisan rendelhető „Carrier sheet” segítségével lehetőség van félbehajtott A3 dokumentumok beolvasására is. A félbehajtott A3-as dokumentumot a speciális fóliába (Carrier sheet) helyezve beolvasás után a dokumentum két oldala szoftveresen összeillesztésre kerül, így digitálisan újra A3 méretű képet kapunk.

A ScanSnap Carrier Sheet kiválóan használható az olyan dokumentumokhoz, melyek állaga nem teszi lehetővé a közvetlen adagolást (túl töredezett, túl szakadozott, stb.), vagy a dokumentumok mérete nagyobb, mint A4 (de nem nagyobb, mint A3).

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek). A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

Hálózati kiegészítő

A Fujitsu ScanSnap S1300i szkenner USB 2.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Fujitsu ScanSnap S1300i szkennerhez a SILEX SX-DS-4000U2, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

scrollUp