Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kodak i2620

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!

Csökkentse az elintézendő tennivalói számát!

Főbb tulajdonságok

 • Kétoldalas lapolvasás egy menetben
 • Kétoldali LED-es megvilágítás
 • 100 lapos automata lapadagoló
 • 60 lap/perc, 120 kép/perc gyors szkennelés (A4@200dpi mono, szürkeskálás, színes)
 • Ultrahangos kettős lapbehúzás ellenőrzés
 • TWAIN és ISIS meghajtók
 • Külön csatlakoztatható síkágyak (A4, A3)
 • SmartTouch, Capture Pro Software Limited Edition, Nuance PaperPort, OmniPage szoftverekkel szállítva
 • PerfectPage technológia
 • USB 2.0 interfész

PDF Adatlap • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Szerezzen versenyelőnyt az üzleti információkkal

Napjainkban az üzlet információk alapján működik, azonban ha az információ csak papír alapon áll rendelkezésre, akkor ez jelentősen lelassítja a folyamatokat, ami az üzlet elvesztéséhez vezethet. Engedje a folyamatokat felgyorsítani a KODAK i2620 szkennerrel. Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy minden szükséges információ azonnal kinyerhető legyen a dokumentumokról és megosztható legyen a döntéshozókkal, akiknek szüksége van rá. Ne feledje, hogy az üzleti folyamatokban sokszor az a döntő, hogy kinek áll gyorsabban rendelkezésére a szükséges információ, ezért rendkívül fontos, hogy ezek időben elérhetők legyenek. Az információk azonnali rendelkezésre állásához pedig a papír alapú dokumentumok mielőbbi digitalizálása szükséges.

Függetlenül a cég, vagy a részleg méretétől, a Kodak i2620 szkenner megbízható működésével lehetőséget nyújt arra, hogy a cégben lévő együttműködés felgyorsítható legyen. Az információk feldolgozási idejének csökkentésével a szükséges adatok sokkal hamarabb rendelkezésre állnak, legyen az egy számlaengedélyezés, egy szerződés, vagy akár megrendelés. Ez növeli a vevői elégedettséget, valamint pénzt és időt takarít meg a cég számára. Ráadásul, ha egy cégnek országos fiókhálózata, üzletlánca, vagy helyi alvállalkozói vannak, akkor a helyszínen történő elosztott digitalizálással a feldolgozott adatok azonnal a központba küldhetők.  

A digitalizálással cége előrébb jut, az adatbiztonság nő, a belső folyamatok felgyorsulnak és a csapatmunka is hatékonyabb lesz ez által.

A Kodak i2620 azoknak készült, akik többet akarnak.

Alacsonyabb fogyasztás. A Dual LED megvilágításnak köszönhetően a szkenner kevesebbet fogyaszt, bekapcsolás után azonnal üzemkész, a megfelelő színhelyesség eléréséhez nem kell bemelegedési idővel számolni.

Nagyobb teljesítmény. A Kodak i2620 szkennerrel A4-es dokumentumok esetén 200 és 300 dpi felbontás mellett percenként 60 lapot (kétoldalas módban 120 oldalt) lehet beolvasni, ami komoly teljesítmény az eszköz kis méretéhez képest.

Sokoldalúság. Nem számít, milyen típusú dokumentumokat kell feldolgozni, a Kodak szkennerek papírkezelése elvégzi a feladatot. A szkenner kifutó tálcája tetszőlegesen beállítható a feldolgozandó dokumentumokhoz, legyen az kisméretű, nagyméretű, vékony vagy vastag dokumentum, vagy épp dombornyomott plasztikkártya.

Automatizált feladatok egyetlen gombnyomásra.

A KODAK i2620 szkenner beépítve tartalmazza a Smart Touch funkciókat, melynek köszönhetően a beolvasás, feldolgozás, a mentés kereshető PDF vagy más formátumokba, vagy akár beolvasás után azonnali e-mailben továbbküldés teljesen automatikussá válik. A szkenner grafikus LCD kijelzővel rendelkezik, melyen a kiválasztott feladat száma és neve is megjelenik.

Például ha megrendeléseket szeretnénk feldolgozni, akkor ezt hozzárendelhetjük a hármas feladathoz, aminek kiválasztásával a beszkennelt megrendelés a hármas feladathoz beállított üzemmódban, felbontással, formátumban, a megfelelő célkönyvtárba, vagy hálózati helyre fog kerülni. Ugyanez beállítható például számlák, faxok, vagy más üzleti dokumentumok feldolgozásához is, így a felhasználónak nincs szüksége semmiféle programozásra, vagy tréningre a szkenner használatának elsajátításához. A Smart Touch segítségével számos kimenet közül is választhatunk, legyen az Microsoft Word, SharePoint, célkönyvtár a helyi vagy hálózati meghajtón, e-mail, vagy épp beolvasás nyomtatóra küldéssel. A KODAK Smart Touch ezáltal az Ön munkáját egyszerűbbé és gyorsabbá teszi, hiszen a megfelelő feladat kiválasztása után mindössze egy gombot (SCAN) kell csak megnyomni.

Hardver szintű képfeldolgozás valós időben

A Kodak i2620 szkennerek beépítve tartalmazzák a Kodak Perfect Page és iThresholding technológiát, amely biztosítja azt, hogy a beolvasott kép valós időben azonnal a legmegfelelőbb minőségben álljon rendelkezésre. A szkenner automatikusan detektálja az egy-és kétoldalas dokumentumokat, miközben az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalát tetszőlegesen kiejthetjük vele. Amennyiben nemcsak A4-es méretű dokumentumokat szeretnénk digitalizálni, hanem vannak kisebb méretű dokumentumok is, úgy az adagolóba fektetve, vagy fejtetőn behelyezett dokumentumok szkennelt képét automatikusan olvasható pozícióba beforgatva kapjuk, így nem szükséges a dokumentumokat a tartalom alapján manuálisan szortírozni, vagy előkészíteni. A Kodak i2620 szkennerekkel természetesen alapáron érkeznek a TWAIN, ISIS és WIA meghajtók, Nuance PaperPort és OmniPage szoftverek, valamint a Smart Touch konfigurációs szoftver, melyben kilenc különböző, üzemmódot azonnal kiválaszthatunk, nemcsak a számítógépen, hanem a szkenneren lévő kezelőpanelről is.

Amennyiben LINUX operációs rendszerben szeretnénk a szkennert használni, úgy ez is megoldható, hiszen a LINUX meghajtók letölthetők a gyártó honlapjáról.

Gyors és azonnal üzemkész

            A Kodak i2620 szkennerek fénycsövek helyett LED soros megvilágítást használnak, melynek következtében nincs szükség bemelegedési időre, hanem az eszköz azonnal üzemkész, emellett jól olvasható tiszta képek és nagy színhűség érhető el velük. A KODAK i2620 könnyedén megbirkózik a legkülönfélébb papírtípusokkal, melyeket A4-es dokumentumok esetén 200 és 300 dpi felbontás mellett 60 lap/perc (kétoldalas módban 120 kép/perc) sebességgel képes beolvasni monokróm, szürkeskálás vagy színes üzemmódban egyaránt. Kötegelt feldolgozás esetén nincsen szükség a dokumentumok előzetes szortírozására, így rendkívül sok időt és munkát tudunk megtakarítani.

Megbízható adagolórendszer

            A KODAK i2620 szkennerek adagolórendszere gyors, folyamatos és problémamentes dokumentumtovábbítást tesz lehetővé. A szkenner adagolójával a hagymahéj vastagságú (34 g/m2) papírtól kezdve a rendkívül vastag kartonig (413 g/m2) számos dokumentum feldolgozható, anélkül hogy a dokumentumot begyűrné vagy más fizikai sérülést okozna rajta. A szkenner adagolója alkalmas plasztikkártyák feldolgozására is, valamint a vékony és vastag dokumentumok mellett hosszú (akár 4 méteres!) dokumentumok beolvasására is. Ez a papírkezelés nagyfokú precizitást igényel. Az adagolórendszer ultrahangos detektorral figyeli az esetlegesen egymáshoz tapadt dokumentumok közötti levegő rést mely alapján kiküszöbölhető a többszörös lapbehúzás. A Kodak i2620 szkennerek bármikor előre-hátradönthetők, így álló pozícióban rendkívül kevés helyet foglal el az asztalon, hátrahajtva viszont a dokumentumok hajlítás nélkül tudnak a szkenneren áthaladni.

Maximális OCR/ICR hatásfokok

A rendkívül gyors űrlapfeldolgozás és a magas OCR/ICR felismerési hatásfok részben az elektronikus színkiejtésnek köszönhető. Az i2620 szkennerekben nem kell lámpákat, fénycsöveket vagy esetleg színszűrőket cserélgetni, hanem a piros, zöld, kék, vagy tetszőlegesen választható színeket bármikor elektronikusan kiválaszthatjuk, így a feldolgozásban esetlegesen zavaró háttérszín a dokumentumról eltávolítható, ezáltal a fájlméret csökken, az adat értelmezhetősége viszont nő. A Kodak i2620 szkennereken a háttérszín felhasználó által bármikor könnyedén cserélhető. A szkennerek alapvetően fekete háttérrel érkeznek, mely nagyobb OCR/ICR felismerési hatásfokot biztosít, azonban ha áttetsző dokumentumokat (fóliák, pausz papír) szeretnénk szkennelni, úgy opcionálisan lehetőség van fehér háttér használatára is.

 

Szkennelési technológia:

2 db független CCD kamera

Fényforrás:

Dual indirekt LED

Felbontás (kimeneti):

100, 150, 200, 240, 300, 400, 600, 1200 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási sebesség (egyoldalas):

60 lap/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Beolvasási sebesség (kétoldalas):

120 kép/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Kimeneti módok:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Képfeldolgozás:

PerfectPage szkennelés, automatikus küszöbszint állítás iThresholding, Színkiejtés (RGB), JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, kiegyenesítés, automatikus vágás, automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, háttérszín egységesítése, automatikus forgatás tartalom alapján, automatikus színfelismerés, fűzésnyom eltávolítás, vonalkód felismerés

Háttérszín:

Cserélhető (alapkiépítésben fekete, opcionálisan fehér)

Lapadagoló (ADF) kapacitása:

100 lap (A4, 80 g/m2)

Kettős lapbehúzás ellenőrzés:

Van (ultrahangos szenzorral)

Dokumentumok mérete:

50mm x 50mm - 216mm x 863mm  (Min – Max)

Hosszú dokumentum mód:

216mm x 4,064mm

Dokumentumok vastagsága:

34 – 413 g/m2, plasztikkártyák vastagsága maximum 1,25 mm

Interfész:

USB 2.0 (kábel mellékelve)

Egyéb konnektorok:

Kensington lock

Mellékelt szoftverek (Windows):

Meghajtók (TWAIN / ISIS / WIA), SmartTouch, Nuance PaperPort, Nuance Omnipage, Kodak Capture Pro Software Limited Edition

Tápfeszültség:

100-240 V / AC

Teljesítmény felvétel:

32 W (4 W standby)

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

246 x 330 x 162 mm

Tömeg:

5,5 kg (hálózati adapter nélkül)

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)

Maximális napi terhelés:

7.000 lap/nap

Külön csatlakoztatható síkágyas kiegészítők

           

 

A KODAK i2620 szkennerekhez opcionálisan Legal (nagyobb mint A4), vagy A3-as méretű síkágyat is lehet külön csatlakoztatni, melyek bármikor leválaszthatók. Sokszor előfordul például, hogy szükségünk van síkágyas szkennerre a dokumentumok állaga, vagy más a szokásostól eltérő egyéb tulajdonsága miatt, azonban sokszor előfordul az is hogy a síkágyra huzamosabb ideig nincsen szükségünk és csak a helyet foglalja az asztalon.

A Kodak i2620 szkennereknél ez a probléma megoldott, hiszen a síkágyas kiegészítő bármikor szükség szerint csatlakoztatható, vagy leválasztható. A KODAK i2620 szkenner rendelhető csak lapadagolós kiszerelésben is, majd a későbbiekben bármikor vehetünk hozzá síkágyat, így a beruházás is jobban optimalizálható.

Kopóanyag készlet

 

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Kodak i2620 szkenner gumigörgői a felhasználók által is könnyen hozzáférhetők, így karbantartásuk a megfelelő tisztítókészletek segítségével könnyedén megoldható. A rendszeres karbantartással csökkenthetőek a szkennerleállások, a szkennerhez szükséges tisztítókészletek cégünknél rendelkezésre állnak.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

Hálózati kiegészítő

A Kodak i2620 szkenner USB 2.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Kodak i2620 szkennerhez a SILEX SX-DS-4000U2, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

scrollUp