Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Kodak i3200

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!

Az új Kodak i3200 szkenner arra lett kifejlesztve, hogy folyamatosan lehessen terhelni, valamint a feldolgozás során az állásidőt minimalizálja. Az eszköz számos lenyűgöző képfeldolgozási funkcióval rendelkezik, valamint a beépített intelligens dokumentum védelem gondoskodik arról, hogy a dokumentumaink ne sérüljenek, ne legyen ebből adódó adatvesztés. Az új Kodak i3200 megfelel szinte bármilyen archiválási feladatnak, ugyanakkor rendkívül kevés helyet foglal el az asztalon, ezáltal tökéletesen illeszkedik kisebb irodák és nagyobb vállalatok folyamataiba egyaránt.

 • Kétoldali LED-es megvilágítás
 • 250 lapos automata lapadagoló
 • 50 lap/perc, 100 kép/perc gyors szkennelés (A4@200dpi mono, szürkeskálás, színes)
 • Ultrahangos kettős lapbehúzás ellenőrzés
 • TWAIN és ISIS meghajtók
 • Külön csatlakoztatható síkágyak (A4, A3)
 • SmartTouch, Capture Pro Software Limited Edition, Nuance PaperPort, OmniPage szoftverekkel szállítva
 • PerfectPage technológia
 • Választható egyenes papírpálya

PDF adatlap • Részletek
 • Működési jellemzők
 • Opciók

Feladat teljesítve

Az új Kodak i3200 folyamatosan magas teljesítményt nyújt. Akár színes, vagy fekete-fehér üzemmódban szkennelünk, 200 vagy 300 dpi felbontással, akár képet, szöveget, vagy vegyes dokumentumokat, a szkenner a feladatot maradéktalanul teljesíti. A Kodak i3200 szkennerrel A4-es színes, szürkeskálás, vagy fekete-fehér dokumentumok esetén, 200 és 300 dpi felbontás mellett percenként 50 lapot (kétoldalas módban 100 oldalt) lehet beolvasni. A szkennerrel kis mérete ellenére naponta akár 15.000 lap is feldolgozható.

Napjainkban az üzlet információk alapján működik, azonban ha az információ csak papír alapon áll rendelkezésre, akkor ez jelentősen lelassítja a folyamatokat, ami az üzlet elvesztéséhez vezethet. Engedje a folyamatokat felgyorsítani a KODAK 3200 szkennerrel. Ezzel lehetősége nyílik arra, hogy minden szükséges információ azonnal kinyerhető legyen a dokumentumokról és megosztható legyen a döntéshozókkal, akiknek szüksége van rá. Ne feledje, hogy az üzleti folyamatokban sokszor az a döntő, hogy kinek áll gyorsabban rendelkezésére a szükséges információ, ezért rendkívül fontos, hogy ezek időben elérhetők legyenek. Az információk azonnali rendelkezésre állásához pedig a papír alapú dokumentumok mielőbbi digitalizálása szükséges.

Függetlenül a cég, vagy a részleg méretétől, a Kodak i3200 szkenner megbízható működésével lehetőséget nyújt arra, hogy a cégben lévő együttműködés felgyorsítható legyen. Az információk feldolgozási idejének csökkentésével a szükséges adatok sokkal hamarabb rendelkezésre állnak, legyen az egy számlaengedélyezés, egy szerződés, vagy akár megrendelés. Ez növeli a vevői elégedettséget, valamint pénzt és időt takarít meg a cég számára. Ráadásul, ha egy cégnek országos fiókhálózata, üzletlánca, vagy helyi alvállalkozói vannak, akkor a helyszínen történő elosztott digitalizálással a feldolgozott adatok azonnal a központba küldhetők.  

A digitalizálással cége előrébb jut, az adatbiztonság nő, a belső folyamatok felgyorsulnak és a csapatmunka is hatékonyabb lesz ez által.

A Kodak i3200 részletei közelebbről.

Alacsonyabb fogyasztás.

A Dual LED megvilágításnak köszönhetően a szkenner kevesebbet fogyaszt, bekapcsolás után azonnal üzemkész, a megfelelő színhelyesség eléréséhez nem kell bemelegedési idővel számolni.

Intelligens dokumentum védelem.

A Kodak i3200 szkenner képes a tűzőkapoccsal, gémkapoccsal összetűzött, vagy más hasonló problémás dokumentumok detektálására az adagolás során. Az ilyen dokumentumok fizikai védelme érdekében a szkenner az adagolóban a papír továbbítását megállítja és értesíti a szkenner operátort az eseményről. A detektálás érzékenysége a szkenner szoftverében állítható, így biztosítható, hogy a problémás dokumentum nem fog fizikailag sérülni az adagolás során.

Választható egyenes papírút.

Nem számít, milyen típusú dokumentumokat kell feldolgozni, a Kodak szkennerek papírkezelése elvégzi a feladatot. Az új Kodak i3200 használatával egyenes papírpálya is választható, melynek segítségével a hosszú, vagy vastag dokumentumok is könnyedén feldolgozhatók. Az i3200 ugyanis beállítható úgy is, hogy a dokumentumok ne a kifutó tálcára kerüljenek a szkennelés után, hanem egyenesen az eszköz hátoldalán jöjjenek ki. Ezáltal a papír útja teljesen sík marad.

250 lapos, emelőliftes automata lapadagoló

Az új Kodak i3200 szkenner nagyméretű 250 lapos emelőliftes lapadagolóval rendelkezik, ami eddig csak a produktív, nagyobb kategóriájú szkennerekre volt jellemző. A nagyméretű emelőliftes lapadagolónak köszönhetően a szkennerrel napi szinten több dokumentum dolgozható fel.

Opcionális síkágyak a kivételes dokumentumokhoz

A KODAK i3200 szkenner opcionálisan bármikor kiegészíthető külső Legal, vagy A3-as méretű síkággyal. Sokszor előfordul például, hogy szükségünk van síkágyas szkennerre a dokumentumok állaga, vagy más a szokásostól eltérő egyéb tulajdonsága miatt, azonban sokszor előfordul az is, hogy a síkágyra huzamosabb ideig nincsen szükségünk és csak a helyet foglalja az asztalon. A Kodak i3200 szkennereknél ez a probléma megoldott, hiszen a külső síkágyat bármikor csatlakoztathatjuk, vagy leválaszthatjuk a szkennerről, így amennyiben a feldolgozás során nincsenek kivételes kezelést igénylő dokumentumaink, akkor a síkágy bármikor eltehető. A külső síkággyal könyvek, más nem szétszedhető, vagy törékeny dokumentumok is bármikor könnyedén feldolgozhatók.

Automatizált feladatok egyetlen gombnyomásra.

A KODAK i3200 szkenner beépítve tartalmazza a Smart Touch funkciókat, melynek köszönhetően a beolvasás, feldolgozás, a mentés kereshető PDF vagy más formátumokba, vagy akár beolvasás után azonnali e-mailben továbbküldés teljesen automatikussá válik. A szkenner grafikus LCD kijelzővel rendelkezik, melyen a kiválasztott feladat száma és neve is megjelenik.

Például ha megrendeléseket szeretnénk feldolgozni, akkor ezt hozzárendelhetjük a hármas feladathoz, aminek kiválasztásával a beszkennelt megrendelés a hármas feladathoz beállított üzemmódban, felbontással, formátumban, a megfelelő célkönyvtárba, vagy hálózati helyre fog kerülni. Ugyanez beállítható például számlák, faxok, vagy más üzleti dokumentumok feldolgozásához is, így a felhasználónak nincs szüksége semmiféle programozásra, vagy tréningre a szkenner használatának elsajátításához. A Smart Touch segítségével számos kimenet közül is választhatunk, legyen az Microsoft Word, SharePoint, célkönyvtár a helyi vagy hálózati meghajtón, e-mail, vagy épp beolvasás nyomtatóra küldéssel. A KODAK Smart Touch ezáltal az Ön munkáját egyszerűbbé és gyorsabbá teszi, hiszen a megfelelő feladat kiválasztása után mindössze egy gombot (SCAN) kell csak megnyomni.

Hardver szintű képfeldolgozás valós időben

 

A Kodak i3200 szkennerek beépítve tartalmazzák a Kodak Perfect Page és iThresholding technológiát, amely biztosítja azt, hogy a beolvasott kép valós időben azonnal a legmegfelelőbb minőségben álljon rendelkezésre. A szkenner automatikusan detektálja az egy-és kétoldalas dokumentumokat, miközben az egyoldalas dokumentumok üres hátoldalát tetszőlegesen kiejthetjük vele. Amennyiben nemcsak A3-as méretű dokumentumokat szeretnénk digitalizálni, hanem vannak kisebb méretű dokumentumok is, úgy az adagolóba fektetve, vagy fejtetőn behelyezett dokumentumok szkennelt képét automatikusan olvasható pozícióba beforgatva kapjuk, így nem szükséges a dokumentumokat a tartalom alapján manuálisan szortírozni, vagy előkészíteni. A Kodak i3200 szkennerekkel természetesen alapáron érkeznek a TWAIN, ISIS és WIA meghajtók, a Kodak Capture Desktop, valamint a Smart Touch konfigurációs szoftver, melyben kilenc különböző, üzemmódot azonnal kiválaszthatunk, nemcsak a számítógépen, hanem a szkenneren lévő kezelőpanelről is.

Amennyiben LINUX operációs rendszerben szeretnénk a szkennert használni, úgy ez is megoldható, hiszen a LINUX meghajtók letölthetők a gyártó honlapjáról.

Szkennelési technológia:

2 db független CCD kamera

Fényforrás:

Dual indirekt LED

Felbontás (kimeneti):

100, 150, 200, 240, 300, 400, 500, 600, 1200 dpi

Felbontás (optikai):

600 dpi

Beolvasási sebesség (egyoldalas):

50 lap/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Beolvasási sebesség (kétoldalas):

100 kép/perc (A4, 200 dpi, fekete-fehér, szürkeskálás, színes)

Kimeneti módok:

1 bit fekete-fehér, 8 bit szürkeskálás, 24 bit színes

Képfeldolgozás:

PerfectPage szkennelés, automatikus küszöbszint állítás iThresholding, Színkiejtés (RGB), JPEG kompresszió, konfigurálható szövegkiemelés, kiegyenesítés, automatikus vágás, automatikus lapméret felismerés, üres oldal kihagyása, háttérszín egységesítése, automatikus forgatás tartalom alapján, automatikus színfelismerés, fűzésnyom eltávolítás

Háttérszín:

Cserélhető (alapkiépítésben fekete, opcionálisan fehér)

Lapadagoló (ADF) kapacitása:           

250 lap (A4, 80 g/m2), Emelőliftes

Síkágy:

Opcionális, külső (A4-es, A3-as)

Kettős lapbehúzás ellenőrzés:

Van (ultrahangos szenzorral)

Dokumentumok mérete:

50mm x 50mm - 215mm x 863mm  (Min – Max)

Hosszú dokumentum mód:

216mm x 4,064mm

Dokumentumok vastagsága:

34 – 413 g/m2, plasztikkártyák vastagsága maximum 1,25 mm

Interfész:

USB 2.0 (USB 3.0 kompatibilis)

Egyéb konnektorok:

Kensington lock

Mellékelt szoftverek (Windows):

Meghajtók (TWAIN / ISIS / WIA), SmartTouch, Nuance PaperPort, Nuance Omnipage, Kodak Capture Pro Software Limited Edition

Tápfeszültség:

100-240 V / AC

Teljesítmény felvétel:

75 W (4,5 W standby)

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

237,5 x 431,8 x 371 mm

Tömeg:

15,8 kg

Környezeti hőmérséklet (üzem alatt):

10-35 C°

Relatív páratartalom (üzem alatt):

10-85 % RH (páralecsapódás nélkül)

Maximális napi terhelés:

15.000 lap/nap 

 

Külön csatlakoztatható síkágyas kiegészítők

           

 

A KODAK i3200 szkennerekhez opcionálisan Legal (nagyobb mint A4), vagy A3-as méretű síkágyat is lehet külön csatlakoztatni, melyek bármikor leválaszthatók. Sokszor előfordul például, hogy szükségünk van síkágyas szkennerre a dokumentumok állaga, vagy más a szokásostól eltérő egyéb tulajdonsága miatt, azonban sokszor előfordul az is hogy a síkágyra huzamosabb ideig nincsen szükségünk és csak a helyet foglalja az asztalon.

A Kodak i3200 szkennereknél ez a probléma megoldott, hiszen a síkágyas kiegészítő bármikor szükség szerint csatlakoztatható, vagy leválasztható. A KODAK i3200 szkenner rendelhető csak lapadagolós kiszerelésben is, majd a későbbiekben bármikor vehetünk hozzá síkágyat, így a beruházás is jobban optimalizálható.

 

Amennyiben a Kodak i3200 szkennert beépített A4-es síkággyal szeretné használni, úgy tekintse meg a Kodak i3250 szkenner részleteit honlapunkon.

 

Imprinter egység

 

 

A KODAK i3200 szkennert bármikor kibővíthetjük opcionális nyomtatóművel, mellyel a beszkennelt dokumentumok hátoldalára, 9 lehetséges pozícióban képes egy maximum 40 karakterből álló azonosítót nyomtatni. Az azonosító lehet dátum, idő, sorszám, stb, vagy felhasználó által definiálható karakter sorozat, ezáltal az azonosítók rendkívül elősegítik a dokumentumok visszakereshetőségét és kezelését.

 

Kopóanyag készlet

Egy fénymásolóban, vagy egy irodai lézernyomtatóban többnyire tiszta fehér A4-es, vagy A3-as méretű nyomtatópapírt lehet használni. Egy dokumentum szkennerrel viszont a lehető legváltozatosabb anyagú, méretű, minőségű és tisztaságú papírokat is fel kell dolgozni. Tipikusan feldolgozandó dokumentumoknak minősülnek a számlák, faxok, postán érkezett dokumentumok, tértivevények, postai csekkek, vagy akár banki formanyomtatványok. Ezért a dokumentum szkennerek görgői és más, a papíradagolásban résztvevő elemei (például szeparátor lap) a feldolgozott dokumentumok mennyisége, minősége, tisztasága függvényében időnként cserére szorulnak, mert az elkopott görgők és szeparátor lapok egy idő után adagolási problémákat fognak eredményezni. A Kodak i3200 szkenner gumigörgői a felhasználók által is könnyen hozzáférhetők, így karbantartásuk a megfelelő tisztítókészletek segítségével könnyedén megoldható. A rendszeres karbantartással csökkenthetőek a szkennerleállások, a szkennerhez szükséges tisztítókészletek cégünknél rendelkezésre állnak.

Mindegyik szkennerhez tudunk kopóalkatrész kittet kínálni, mellyel a feldolgozás biztonsága és folyamatossága garantálható.

ST1 szkenner tisztítókészlet

Speciális tisztítófolyadékokat, tisztítókendőket tartalmazó készlet. A szkenner gumigörgőinek rendszeres tisztítását csak ezekkel a speciális folyadékokkal javasolt elvégezni. (más folyadékkal a görgők felpuhulhatnak, vagy kikeményedhetnek) A teljes tisztító készlet tartalma: 250 ml gumitisztító folyadék, 250 ml üvegtisztító folyadék, törlőkendők, tisztítópálcák, sűrített levegő spray.

 

Hálózati kiegészítő

A Kodak i3200 szkenner USB 2.0 interfésszel csatlakozik az őt vezérlő számítógéphez. Amennyiben szeretné a szkennert Ethernet hálózaton keresztül másokkal is megosztani, úgy erre is van lehetőség a SILEX USB eszköz szerverek segítségével. A Kodak i3200 szkennerhez a SILEX SX-DS-4000U2, hálózati kiegészítőt javasoljuk.

scrollUp