SILEX SX-DS-3000WAN

A termék webshop-on keresztül nem vásárolható!

Főbb tulajdonságok

 • Megnöveli a távolságot a felhasználó számítógépe, valamint a szkenner között (akár több száz méter is lehet)
 • A hálózaton a szkennert több felhasználó is eléri és használhatja
 • Windows és Macintosh platformon egyaránt használható
 • Virtuális gépeken (VMware, Citrix, MS Terminal Server, Hyper-V) is használható
 • Minimális befektetéssel jelentősen megnöveli az iroda termelékenységét
 • Vezetékes (Gigabit Ethernet), vagy vezeték nélküli (Wi-Fi) üzemmódban is használható

PDF adatlap • Részletek
 • Működési jellemzők

Gondolt már arra, hogy számos eszköz (szkennerek, nyomtatók, CD/DVD meghajtók, stb.) amik nem rendelkeznek hálózati interfésszel, kihasználatlanok maradnak, ha az a munkatárs, akinek a számítógépére csatlakoztatva és telepítve van az eszköz, épp szabadságon, táppénzen, külföldön van?

Ha pedig egy eszköz a hálózati megoszthatóság hiányában kihasználatlan marad, az veszteség a cég számára. Ezt hivatott kiküszöbölni a SILEX SX-DS-3000WAN eszköz szerver, amivel szinte bármilyen USB interfésszel rendelkező eszköz (nyomtatók, szkennerek, web kamerák, digitális kamerák, külső CD/DVD meghajtók, külső merevlemezek, kártyaolvasók, stb.) a hálózaton másokkal is megoszthatóvá válnak, akár WiFi hálózaton keresztül is. Ezáltal a működési költségek csökkenthetők, hiszen egy eszközt a hálózaton keresztül többen is használhatnak, így a megtérülési határidő jelentősen csökkenthető.
 


SX-DS-3000WAN a hálózaton 

A gyors SX-DS-3000WAN egy rendkívül hatékony eszköz szerver az USB eszközök vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózatba illesztéséhez. A SILEX Technology által kifejlesztett USB Virtual Link technológiának köszönhetően bármilyen USB eszköz könnyedén hálózatba köthető. Szkennerek, nyomtatók, MFP-k, merevlemezek, kártyaolvasók, kamerák, stb. ugyanúgy használhatók a vezetékes, vagy vezeték nélküli hálózaton az SX-DS-3000WAN segítségével, mintha azok közvetlenül a számítógépre lennének csatlakoztatva. A hálózatba kötött USB eszközhöz több felhasználó is hozzáférhet egymást követően, akkor is, ha a csatlakoztatott eszköz távolabb található.

Szkennelés Wi-Fi hálózaton keresztül

Az SX-DS-3000WAN támogatja az IEEE 802.11 a/b/g/n. vezeték nélküli adatátviteli protokollokat. Ez gyors és megbízható adatátvitelt biztosít a vezeték nélküli hálózaton (WLAN 2.4 GHz és 5 GHz maximum 300 Mbps) az otthoni és az üzleti felhasználók számára egyaránt.

Gigabit Ethernet a vezetékes hálózatokhoz

Az SX-DS-3000WAN rendelkezik Gigabit Ethernet (1000 BASE-T) és két nagy sebességű USB 2.0 interfésszel is. Ez azt jelenti, hogy az eszköz használható vezetékes hálózatokban is, ahol nem áll Wi-Fi kapcsolat rendelkezésre, vagy nincs elegendő erősségű jel. A vezetékes és a vezeték nélküli üzemmód azonban egyidejűleg nem használható.

A Gigabit Ethernet technológia és a beépített nagyteljesítményű processzor együtt biztosítják azt, hogy az SX-DS-3000WAN  rendkívül gyorsan továbbítja az adatokat a hálózaton, ami különösen fontos a dokumentum szkennerek és a merevlemezek esetén. Természetesen az SX-DS-3000WAN nemcsak szkennerekkel használható, hanem a hangeszközök és web kamerák is ugyanúgy támogatottak a legnagyobb sebességű, egyidejű adatfolyamot igénylő üzemmódban.

Könnyű telepítés

Az SX-DS-3000WAN támogatja a WPS (Wi-Fi Protected Setup) protokollt, mely jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja az eszköz biztonságos és gyors csatlakozását a WLAN routerekhez, vagy access pointokhoz.


 Az SX-DS-3000WAN egy nyomtató szerver is egyben, mely támogatja a GDI (Microsoft által fejlesztett Graphics Device Interface) nyomtatókat és az alapértelmezett nyomtatási protokollokat (LPR/IPP és RAW) a hagyományos TCP/IP nyomtatóporton keresztül.

SX-Virtual Link - the software that automatically detects all USB devices and USB device servers on the network. You can connect to a device and make it available as if it was locally connected.

A SILEX által kifejlesztett SX-Virtual Link szoftver automatikusan detektálja a hálózaton lévő USB eszközöket és USB szervereket, így a lokálisan csatlakoztatott eszköz könnyedén megosztható a hálózaton másokkal is. 

Fontosabb paraméterek:

 • Támogatott operációs rendszerek: Windows 8/7/Vista/XP, Server 2008/2003, Mac OS X v.10.3-10.8
 • Interfész a megosztandó eszközökhöz: 2x USB 2.0 Hi-Speed
 • Az opcionális USB hub segítségével maximum 15 USB kapcsolat lehetséges
 • Hálózati interfész: 10/100/1000 Mbps (auto-detect), IEEE 802.11a/b/g/n, beépített antenna (2T2R)
 • Vezeték nélküli hálózat biztonság: WEP (64/128), WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (AES)
 • USB eszköz szerver és nyomtató szerver egyben
 • Kompatibilis a mai nyomtatási protokollokkal: IPP (Internet Printing Protocol), LPR (Line Printer Remote protocol), RAW and GDI (Graphics Device Interface)
 • IP cím szűrés a biztonság érdekében
 • 500 MHz CPU
 • Kompatibilis az NTFS és FAT formázott memóriákkal

Modell:

SX-DS-3000WAN

Cikkszám:

E1237

Rendeltetés:

Nagyteljesítményű USB eszköz szerver

Hálózati interfész (vezetékes):

10 Base-T/100, Base-TX/1000, Base T (automatikus detektálással)

Hálózati interfész (vezeték nélküli):

WiFi (IEEE 802.11a/b/g/n. Beépített antennával (2T2R))

Hálózati biztonság (vezeték nélküli):

WEP(64/128), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Hálózati protokoll:

TCP/IP

Eszköz interfész:

USB 2.0 (type A) 2 db

Csatlakoztatható eszközök száma:

15 db (USB Hub segítségével)

Beépített processzor sebessége:

500 MHz

Print szerver:

Beépítve (TCP/IP nyomtatás: LPR/IPP/RAW)

Csatlakoztatható eszközök:

Szkenner, Nyomtató, MFP, Hardware kulcs, Merevlemez, USB hangszóró, web kamera, digitális kamera, MP3 lejátszó, CD/DVD/Zip meghajtók, kártyaolvasók, USB LCD monitor, USB hangkártya, stb.

Támogatott operációs rendszerek:

Windows 8.1, 8.7 (32/64 Bit), Vista (32/64 Bit), XP, Windows 2000, Windows Server 2012 / 2008 / 2003 (32/64 Bit), MacOS X 10.3 – 10.8

Virtualizációs környezet:

VMware, Citrix, MS Terminal Server és Hyper-V kompatibilitás

Konfiguráció:

Telepítő program, Böngésző, WPS

Méretek (magasság/szélesség/mélység):

24,2 x 71,5 x 126,4 mm

Tömeg:

105 gramm

Tanúsítványok:

VCCI Class B, FCC Class B, CE Class B

Tápfeszültség:

220 V / AC, 50/60 Hz (külső tápegységgel)

Fogyasztás:

2,5 W 

Csomag tartalma:

SX-DS-3000WAN szerver, tápegység, telepítőlemez (CD), leírások

scrollUp