A mi otthonunk kiadó

Létrehozva: 2015-12-03 / módosítva: 2017-04-13

A XVII. évfolyamába lépett magazin a lakáskultúra, az építészet, épített környezetünk, a felelős és minőségi életstílus iránt elkötelezett olvasóknak szól. A lakás- és házbemutatók, enteriőr-összeállítások, dekortippek, szakmai cikkek a lap fontos részei, mindemellett egyedi tartalmának köszönhetően különleges csemegét is kínál.

A példás otthonbemutatók mellett az ahhoz vezető úton is végigkíséri az olvasót, megismertetve az építési trendekkel, korszerű építőanyagokkal, műszaki újdonságokkal, passzívház-bemutatói és a megújuló energiaforrásokra épülő berendezésekről, technológiákról szóló írások pedig közérthető és szakszerű olvasnivalók, a környezetért felelős gondolkodás és építkezés, korszerűsítés fontosságáról tanúskodnak.

A magazin papír alapú kiadását az online megjelenés teljesíti ki (www.amiotthonunk.hu) naprakész híradással és szakértői tanácsadással. Heti Hírlevelei tizenötezer virtuális postaládába juttatnak el friss híreket, facebook-oldalán pedig szép számú rajongótáborához szól.

Hitelesség, érték- és mértéktartás, vonzó, színes hangvétel, a nemzeti és helyi értékek gazdagítására való törekvés, folyamatos interaktív kapcsolat az olvasókkal - ezek szellemében, erre törekedve készül A Mi Otthonunk magazin.

 

 

scrollUp