Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

E-építési napló

Varga Illés Levente
Létrehozva: 2016-06-17 / módosítva: 2017-06-07

Nem újdonság, hogy az építési engedélyhez kötött építési tevékenységről építési naplót kell vezetni. 2014 őszén a változást "csupán" az hozta el, hogy az addig papír alapú naplót felváltotta az elektronikus forma. A naplóban az építési folyamat szereplői (építtető, kivitelező, alvállalkozók, műszaki ellenőrök, stb.) elektronikus formában rögzítik a bejegyzéseiket. A kivitelezés fontos műszaki dokumentumait (pl. engedélyezési tervet, kivitelezési tervet) is fel kell tölteni az e-naplóba. Ezeket ott az érintettek megtekinthetik.

 

Az e-építési napló az általános körbe tartozó építési tevékenységek kivitelezésének támogatásával indult, de mára már minden sajátos (közlekedési, hírközlési, vízügyi) építmény kivitelezési tevékenységének végzése során kötelező elektronikus építési napló vezetése.

 

A rendszer elérhetősége:

 

A rendszer leírása és hivatalos támogatása: http://www.e-epites.hu/e-naplo

 

E-napló oktatás: http://lechnerkozpont.hu/cikk/e-epitesi-naplo-oktatas-indul

 

Mobil alkalmazás: /tudastar/e-epitesi-naplo-mobilon

 

scrollUp