Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Közlekedési építmények

Létrehozva: 2015-11-23 / módosítva: 2018-07-31

A közlekedési építményeknél a használatbavételi engedélyezési eljárás tekintettel a lényegesen eltérő kiegészítő követelményekre lényegesen eltérő, amely részletesen ismertetésre kerül.

Jellemzően a közlekedési építményeknél nem csak azt vizsgálja az eljáró hatóság, hogy a megépült építmény rendeltetésszerű és biztonságos használatra alkalmas, hanem az építmény üzembe-helyezési ún. működési engedélyét is kiadja ebben az eljárásban. 

A következő pontokban részletesen ismertetésre kerül az egyes építmények tekintetében a használatbavételi üzembe-helyezési engedélyezési eljárás.

 

scrollUp