Magyar Mediprint Szakkiadó Kft.

Létrehozva: 2015-12-03 / módosítva: 2017-06-13

 

A Magyar Építéstechnika – az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja – gyakorlati beállítottságú, iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar és építőanyagipar teljes szférájára.

Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról.

Napjainkban komoly kihívás vár a műszaki értelmiségre. Ahhoz, hogy a versenyből győztesen kerüljön ki, tájékozottnak kell lennie a szakma minden szegmensében. A szakmai sajtó szerepe nem lehet más, mint segíteni, figyelemfelhívó tájékoztatást nyújtani. A több mint ötvenéves múltra visszatekintő szakmai folyóirat, a Magyar Építéstechnika ennek az elvárásnak kíván megfelelni. Ehhez a munkához nélkülözhetetlen segítséget nyújtanak az egyetemek oktatói, a különböző területek szakemberei.

 A Magyar Építéstechnika szaklap olvasói célcsoportja:

  • magas- és mélyépítő-ipari, valamint szak- és szerelőipari kivitelezők, vállalkozók
  • tervező és kivitelező építészmérnökök, építőmérnökök, épület- és építőgépészmérnökök, villamosmérnökök
  • építőanyag-gyártók és –forgalmazók
  • építőiparral és minőségvizsgálattal foglalkozó tudományos intézetek és tanintézetek.

Követve a kor igényeit, 2012-ben a lap tulajdonosa és szerkesztősége elindította szakmai honlapjukat, lásd a www.magyarepitestechnika.hu oldalt. A céljuk a szakmai közönség érdeklődésére számot tartó hazai és nemzetközi hírek, események, szakmai információk megosztása.

 

Magyar Építéstechnika

  • az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, valamint
  • a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség

hivatalos lapja                                           www.magyarepitestechnika.hu

 

 

scrollUp