Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Szakmai böngésző

Létrehozva: 2016-11-29 / módosítva: 2018-04-26

Kedves böngésző Felhasználó!

Az Építésügyi Tudás Műhely szakmai tartalma igen sokrétű, szerteágazó. Tekintettel arra, hogy igen nagy területet kell átfogni, az egyes témakör-megnevezésekkel tematizáltuk az építésügyi szakanyagokat. Tekintettel arra, hogy még így is akad bőven olyan szakmai tartalom, amelyet nehéz betuszkolni valamilyen tematizált dobozba, vagy az anyag szakmai tartalma nem kifejezetten releváns az adott témához, de érdekessége, újszerűsége vagy éppen történelmi tartalma, ereje folytán arra érdemes, ezeket a szakmai tartalmakat űgynevezett Szakmai böngésző főcím alá soroltuk be.

 

A Felhasználó minden nagy szakmai témakör végén találhat egy Szakmai böngésző elnevezésű főcímet, melyben általában listás megoldással előhívhatóak, megjeleníthetőek az érdekes vagy kapcsolódó tartalmak, melyeket folyamatosan bővítünk.

 

További jó böngészést kívánunk!

 

Linkgyűjtemény a világörökség és a műemlékvédelem témákhoz

Az épített környezet védelme tizenhárom országban

Az örökségvédelem átalakulása

Szakértők a műemlékvédelemben

Műemléki szakértői névjegyzék és általános tájékoztató

Közlemény a műemléki érték meghatározásának, nyilvántartásba vételének és műemlékké nyilvánításának szakmai szempontjairól

A műemlékvédelem nemzetgazdasági jelentősége, finanszírozása és a műemlék-tulajdonost ösztönző elemei

Válogatott bibliográfia a műemlékvédelmi témakörökhöz

Régészet

Az egyszerű bejelentés régész szemmel

Az építészeti örökség helyi védelme Magyarországon az ezredfordulón

 

scrollUp