Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Paár Gyula
Paár Gyula
Ügyfélszolgálat, oktató
gyula.paar@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-54-34

Fontos változások

A felhasználói szerződést érintő fontos változások:

 

2013. 07. 01-én megjelenik a TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró Programrendszer új változata, amely mind nevében, mind szolgáltatásaiban jelentős fejlesztéseket és változásokat fog tartalmazni. Az új programrendszer a TERC-ETALON, az ÖNKÖLTSÉG és a TERC V.I.P. programok szolgáltatásait fogja részben vagy egészében egyesíteni. A program szolgáltatásai leginkább a TERC V.I.P. SILVER programra fognak hasonlítani, de hozzá képest a programszolgáltatásokban jelentős technikai újdonságokat, egyszerűsítéseket alkalmaztunk. Az építési célú eljárásokhoz kapcsolódóan a költségvetés-kiírás létrehozásának lehetősége továbbra is ingyenes marad.

 

Az új TERC-ETALON programrendszerben bevezetésre kerülő előfizetési konstrukciók:

 

  • Programhasználati / éves előfizetés;
  • ÖN adattár időszakos használat / havi, negyedéves, féléves, éves előfizetés;
  • Kiegészítő modulok használata (XLS export, összehasonlító modul, tender kiírás-, versenyeztetés modul stb.) / éves előfizetés;
  • Régi ÖN adattárak használata 2006-ig visszamenőleg (Árszakértés) / éves előfizetés.

 

Az előfizetések megvásárlása online bankkártyás fizetési rendszeren keresztül történhet a CIB Bank – már jól megszokott – biztonságos fizetési felületén keresztül.

2013. július 1-én megváltozik a program (www.etalon.terc.hu) bejelentkező oldala és a programrendszer felülete is. A TERC-ETALON programrendszer továbbra is kizárólag regisztrációt követően használható. A regisztrációhoz a Felhasználó által használt e-mail cím, egy tetszőlegesen megadott jelszó, illetve a felhasználói szerződés elfogadása szükséges. Önnek, mint regisztrált TERC-ETALON felhasználónak nem kell újra regisztrálnia, de ha a programrendszert 2013. július 1-jét követően használja, ezzel mint ráutaló magatartással elfogadja az új felhasználói szerződés feltételeit, amely levelünk megküldését követően a TERC-ETALON Programrendszer főoldaláról elérhető, azt még bejelentkezés előtt megismerheti.

A TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer részleteiről, újdonságairól folyamatosan az alábbi honlapon olvashat: www.etalon.terc.hu.


Tovább az új felhasználói szerződésre.

Link a TERC-ETALON online költségvetéskészítő rendszerre: http://www.etalon.terc.hu/login


scrollUp