logo

Dokumentumarchiválás

 

A dokumentumarchiválási üzletág a különböző méretű és típusú dokumentumok (üzleti dokumentumok, könyvek, térképek, műszaki rajzok stb.) archiválásához kínál építő komponenseket. A dokumentumarchiválási üzletág nemcsak szkennereket kínál, hanem különböző hardveres és szoftveres kiegészítőket, valamint szakképzett szervizhátteret is, így ügyfeleink mind teljesebb körű kiszolgálása érdekében értéket adunk az üzletág által forgalmazott termékek mellé.

Az üzletág alkalmazottai közel húsz éves, e területen szerzett tapasztalatokkal rendelkeznek, a gyártókkal napi szinten kapcsolatban állnak, így a termékek és szolgáltatások mellé egy hozzáadott értéket is biztosítanak.

A dokumentumszkennerek az archiválás egyik legfontosabb építőkövei, hiszen a különböző számlák, faxok, szerződések, vagy más papír alapú üzleti dokumentumok feldolgozása szinte mindig azok digitalizálásával kezdődik, majd az azokról kinyert adatok (szöveg, számlaszám, szerződés azonosító, vonalkód értékek stb.) feldolgozásával folytatódik. Az ilyen dokumentumok digitalizálásához dokumentum szkennereket javaslunk, melyek közül több gyártó termékeiből, az adott megoldandó feladatra koncentrálva kínálunk szkennereket.

 

Tekintse meg dokumentum szkennereink kínálatát!

 

 

A különböző térképek, műszaki tervrajzok, vagy más A3-nál nagyobb méretű dokumentumok digitalizálására ugyanúgy szükség van, mint az üzleti dokumentumok feldolgozására. A térképeket, műszaki rajzokat sok esetben vektorizálni kell, a médiafigyelő cégeknél újságok szkennelésére, majd kereshető tartalmú szöveg kinyerésére van szükség, de a levéltáraknál is számos olyan régi dokumentum van, amit csak nagyformátumú szkennerekkel lehet digitalizálni. Ezekhez kínálunk különböző nagyformátumú szkennereket, melyeknél többféle méret (A1-től akár több mint másfél méter szélességig), hardveres és szoftveres kiegészítő közül választhatunk.

 

Tekintse meg nagyformátumú szkennereink kínálatát!

 

 

 

Az üzleti dokumentumok, térképek, műszaki rajzok mellett számos olyan dokumentum van (könyvek, festmények vagy más nagyméretű, muzeális értékű kéziratok, rajzok, amelyeket szintén digitalizálni szükséges. Ezek egyik közös jellemzője, hogy nem lehet őket görgős adagolóval rendelkező szkennerekkel digitalizálni, vagy az állapotuk, vagy a méretük, esetleg a vastagságuk miatt, ezért mindenképp másfajta bánásmódot igényelnek. Az ilyen jellegű anyagok digitalizálásához különböző típusú és méretű könyvszkennereket (robotizált, V alakú könyvbölcsős, nagyformátumú síkágyas, stb.) szkennereket kínálunk.

 

Tekintse meg könyvszkennereink kínálatát!

 

 

A szkennerek legtöbbje nem rendelkezik hálózati interfésszel, hanem csak lokálisan lehet őket használni azon a számítógépen, amelyikre feltelepítettük őket. A szkenner azonban kihasználatlan tud maradni, ha annak a számítógépnek a felhasználója, akinek a gépéről üzemel az eszköz, épp szabadságon, táppénzen, külföldön, vagy máshol tartózkodik. Az ilyen problémák elkerülésére kínáljuk a különböző típusú USB hálózati szervereket, melyekkel a legtöbb szkenner hálózaton megoszthatóvá válik a cég többi alkalmazottjával is.

 

Tekintse meg hálózati eszközeink kínálatát!

 

 

Természetesen nemcsak hardver eszközöket (szkennerek, szerverek, stb.) értékesítünk a különböző típusú, méretű anyagok digitalizálásához, hanem szoftver komponenseket, megoldásokat is. Egy szkennerrel a digitalizálás folyamata ugyanis csak elkezdődik, de ha pusztán csak beszkennelünk valamit, akkor azzal csak a papírkötegből képköteget csinálunk, de kereshető tartalmat, adatbázist stb. még nem kapunk.

 

Tekinste meg a dokumentumok digitalizálására, feldolgozására készült szoftvereinket!

 

 

Szoftver megoldásokat természetesen nemcsak az üzleti dokumentumok, hanem a könyvek feldolgozásához is kínálunk, hiszen teljesen más követelményeknek kell megfelelni a könyvek digitalizálása során (könyvhajlat korrekció, ujjak képének maszkolása, tartalomjegyzék szerkesztése stb.), mint az üzleti dokumentumok feldolgozására készült szoftvereknél.

 

Tekintse meg a könyvek digitalizálására, feldolgozására készült megoldásainkat!

 

 

Üzletágunk természetesen nemcsak hardver és szoftver termékeket kínál a különböző típusú (számlák, szerződések, szállítólevelek, térképek, könyvek, festmények stb.) anyagok digitalizálásához, hanem a szkennerek mellé eseti jellegű, vagy különböző hibaelhárítási határidőket, időszakos preventív karbantartásokat, csere berendezéseket is biztosító szerződéseket is kínálunk. Üzletágunk a gyártók felhatalmazása és jóváhagyása (szerviz tréningekről szóló igazolások rendelkezésre állnak) alapján végzi a karbantartási és javítási munkálatokat, melyekről időnként továbbképzést is kapunk.

Meggyőződésünk, hogy egy dokumentum, nagyformátumú, vagy könyvszkenner egy kritikus határidejű feldolgozás esetén pénzben is kifejezhető komoly kiesést okoz, ha éppen akkor áll meg a karbantartás hiánya, vagy más miatt, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Szervizünk természetesen nemcsak újonnan eladott, hanem már használatban lévő szkennerekhez is kínál eseti jellegű javításokat, karbantartásokat, valamint emelt szintű támogatási szerződéseket. Ilyen esetben szerződéskötés előtt egy állapotfelmérést végzünk az adott eszközön és javaslatot teszünk annak támogatására, szerződéssel történő védelmére.

 

Tekintse át a szkennerekhez nyújtott emelt szintű támogatási csomagjainkat!


Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Szkenner értékesítési tanácsadó
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp