logo

Könyvkiadás

terc-kiado


Az építészet-építőipar területére szakosodott TERC Szakkönyvkiadó ma Magyarország legjelentősebb kiadója a területen. Több mint 300 saját kiadású szakkönyvet, tankönyvet és ismeretterjesztő kiadványt kínálunk. Könyveink a kortárs építészet, építészettörténet, műemlékvédelem, népi építészet, építészelmélet, urbanisztika, kert- és tájtervezés, építéstechnika, épületszerkezetek és építőipar területén a legismertebbek.

Szerzőink kivétel nélkül a szakma elismert képviselői, több Széchényi-díjas és Kossuth-díjas is van közöttük. Elsősorban a magyar szerzők műveit szeretnénk közkinccsé tenni, de néhány meghatározó külföldi kiadványt is lefordítottunk. Továbbra is örömmel vesszük szakírók jelentkezését, hogy tovább bővíthessük kínálatunkat.

Könyveink megtalálhatók a könyvesboltokban, mintegy 100 viszonteladói partnerünk van. Évek óta nagy gondot fordítunk a vevőkkel való közvetlen kapcsolatteremtésre, az irodaházunkban 1999 óta működő könyvesboltunkban kedvezményeket és részletes információkat, tanácsokat is kaphatnak vásárlóink. Kiépítettük klubtagsági rendszerünket, a mintegy ezerötszáz könyvklubtagunknak rendszeresen kínálunk kedvezményeket. 2013 szeptemberében átvettük a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar jegyzetboltjának működtetését, ahol a jegyzeteken kívül saját kiadású könyveink és a kar profiljába vágó egyéb kiadványok is megtalálhatók.

Kiadónk tagja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének.


Kérdése van?
Bernáth Klára
Bernáth Klára
Könyvesboltvezető
konyvrendeles@terc.hu
+36 70 670 5194
Pető Katalin
Pető Katalin
Jegyzetboltvezető
katalin.peto@terc.hu
+36 30 381 66 93
scrollUp