logo
Kisvállalkozások, tervezők hasznos segítője
Rugalmas, egyénre szabható
online megoldások.
Modern, felhasználóbarát költségvetés-készítő programot szeretne használni telepítés és hardverkulcs nélkül? Akkor Önnek a TERC-ETALON programrendszerre van szüksége!
Tovább a TERC-ETALON oldalára

Miért a TERC-ETALON online rendszert válassza?

1.
Platform
független
A program internetes böngészőből futtatható, így bármilyen operációs rendszeren elérhető a használata (Mac OS, Windows, stb.)
2.
Azonnal
használatba vehető
Regisztrációt követően a kiválasztott előfizetési csomag bankkártyával fizethető és a munka pillanatokon belül megkezdhető.
3.
Rugalmas
előfizetések
Egy vagy többfelhasználós licensz kezelés, hetitől éves időszakra való hozzáférés, tucatnyi választható előfizetési csomag.
4.
Mindig
naprakész
Az online felületnek köszönhetően a programrendszer funkciói és az ÖN adattár információi automatikusan frissülnek.

TERC-ETALON legfőbb tulajdonságai

Regisztráljon ingyenesen a www.etalon.terc.hu oldalunkon, és ismerje meg az online
költségvetés-készítő programunkat, amely bármikor, bármely számítógépről vagy okoseszközről elérhető.

 • Online, böngészőből elérhető programrendszer.
 • A költségvetések exportálási és importálási lehetőségei.
 • Egyszerű regisztráció után azonnal használatba vehető.
 • Rendszeren belüli egyszerű küldés-fogadás.
 • A felhasználó által készített munkák bárhonnan elérhetők.
 • Gyors árazási lehetőségek (%-os eltérítés, rezsióradíj módosítás, eltérő árszint, árazás).
 • Rugalmas előfizetési lehetőségek (heti, havi, negyedéves, féléves, éves időszakok).
 • Folyamatosan fejlesztett keretrendszer, új funkciók kidolgozása.
 • Mindig a naprakész adattári tételek a legfrissebb árakkal.
 • Teljes-körű programtámogatás (letölthető felhasználói kézikönyv, telefonos segítségnyújtás, oktatás).
 • TERC V.I.P programrendszerrel történő átjárhatóság (export – import).
Regisztráljon most a
TERC-ETALON költségvetés-készítő szoftverére!
Vásárolja meg az Önnek legmegfelelőbb TERC-ETALON programváltozatot négy egyszerű lépésben.
 • 1.
  Regisztráció
  Regisztráció
  A www.etalon.terc.hu oldalon, a böngésző ablakának jobb felső részén levő ‘Regisztráció’ gombra kattintva regisztráljon be a rendszerünkbe.
 • 2.
  Belépés
  Belépés
  Sikeres regisztráció után, az oldalon található ‘Belépés’ mezők kitöltésével, lépjen be rendszerünkbe.
 • 3.
  Vásárlás
  Vásárlás
  A kezelő felületen megjelenő indítópulton válassza a ‘Vásárlás’ lehetőséget, majd a szolgáltatási csomagok közül jelölje ki a megfelelő csomagot.
 • 4.
  Fizetés
  Fizetés
  A csomagok kiválasztása után ellenőrizze a számlázási adatokat, majd válassza ki a fizetés módját. Bankkártyás fizetés esetén, azonnal használatba is veheti a rendszerünket.
Ugrás a TERC-ETALON oldalára

TERC-ETALON főbb programfunkciói

Kiírás készítése
Kiírás készítése
A TERC-ETALON Programrendszer ezen változata csak árazatlan kiírás készítésére képes, nem tartalmaz anyagárakat és a Felhasználónak nincs is lehetősége beárazni a tételeket. Az ÖN adattárból kiválasztott tételhez csak a mennyiséget kell megadni. Nincs lehetőség a programban rezsióradíj megadására sem. A térítésmentes költségvetés kiírás használata során több kiírási funkció meghívásánál tájékoztató reklámok jelennek meg.
Költségvetés készítés
Költségvetés készítés
A költségvetésekhez az egyedi rezsióradíjak megadásával könnyen kalkulálhatja a munkák árait, a tételeket szabadon (akár csoportosan) módosíthatja. A költségvetések megjelenését, összesítőjét többféleképp megválaszthatja.
Költségvetés beárazása
Költségvetés beárazása
Az ÖN adattár segítségével a költségvetésekbe a teljes adattár elemei is elérhetők lesznek központi normaidőkkel, gyártói anyagárakkal. A kapott árazatlan költségvetések, kiírások néhány mozdulattal konvertálhatók, beárazhatók, százalékolhatók lesznek.
Költségvetések összehasonlítása
Költségvetések összehasonlítása
A programmodulban lehetőség van a költségvetések összehasonlításának aprólékos és egyszerű elkészítésére (egyszerre maximum 30 ajánlatig), és az eredmények paraméterezhető megjelenítésére, illetve exportjára PDF állományként is.
Mennyiségi részletezés, felmérési napló készítése
Mennyiségi részletezés, felmérési napló készítése
Problémát jelentett a mennyiségek kiszámításának a nyomon követése? A tényleges felhasznált mennyiség naponkénti bontásban történő megjelenítése? A felmérési napló kitöltése és elektronikus feltöltése? A többlet tételek és az eltérő mennyiséggel felhasznált tételek nyomon követése? Itt a megoldás!
Erőforrás kigyűjtés készítése
Erőforrás kigyűjtés készítése
Lehetőség van a költségvetésbe az ÖN adattárból felvett tételek normahátterének megtekintésére, listázására és az adattári árak módosításával tétel árak kalkulációjára is. Az elkészített költségvetés összes ÖN tételében felhasznált erőforrások kigyűjtésként is listázhatók (anyagok, szakmák, gépek).
Tender kiírás, versenyeztetés
Tender kiírás, versenyeztetés
A Tender modul egy online hatékony segítség a tenderek készítése és a versenyeztetés során. Összefogja a tender főbb adatait, dokumentumait, terveit, költségvetéseit. A költségvetések és értékelési szempontjainak előre történő meghatározása segítségével korrekt módon lehet lefolytatni a tendereljárást.
Árszakértés készítése
Árszakértés készítése
A szolgáltatást két irányból lehet az előfizetőknek megközelíteni: a költségvetés nyitásakor lehet kiválasztani, hogy az aktuális ÖN adattárhoz milyen árszint legyen beállítva. A másik megoldás egy árazási funkció, amikor egy elkészült költségvetést lehet átárazni a kiválasztott árszintre.
TERC-ETALON oktatások, szemináriumok
A felhasználóknak a programrendszer megismerésére és a napi kérdésekkel kapcsolatban számos segítséget biztosítunk. A telefonos ügyfélszolgálaton felül online előadásokat, videó anyagokat is elérhetnek. Igény esetén akár egyedi online oktatások szervezését is vállaljuk.
További részletek a TERC-ETALON képzésről

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a TERC V.I.P. és a TERC-ETALON között?
A TERC-ETALON internetes böngészőn keresztül elérhető programrendszer, amely regisztráció után azonnal igénybe vehető. A felhasználó által készített költségvetések felhő alapú tárolási lehetőséggel a TERC Kft. szerverén keresztül érhetők el. Ez biztosítja a munkák elérését bármilyen felületről. A TERC V.I.P. programok mindegyike hardverkulccsal védett, asztali számítógépre telepíthető rendszer. Az elkészített költségvetések a felhasználó számítógépén slo9 kiterjesztésű fájlokként tárolódnak.

Mivel mindkét programrendszert a TERC Kft. fejleszti, így természetesen lehetőség van a programok között az elkészült költségvetések exportálására és importálására is.
Hogy tudok előfizetni a program használatára?
Időszakos, eltérő tudásszintű csomagelőfizetési lehetőségek közül tud választani, amit a programon belül tud megvásárolni bankkártyával vagy előre utalással. A rendszerbe történt belépés után a regisztrált e-mail címére kattintva a legördülő menüben választhatja a 'Szolgáltatások vásárlása' menüpontot, ahol megtalálja a csomagokat, illetve itt tud TERC-pontokat vásárolni, vagy ha feltöltő kódot kapott, itt tudja felhasználni.
OS X (Mac OS) rendszerű számítógépeken is tudom használni?
Igen, a TERC-ETALON program internetes böngészőből futtatható, így bármilyen operációs rendszeren elérhető a használata.
Ha van élő előfizetésem, vásárolhatok a lejárat előtt további előfizetést?
Igen, az előfizetésekhez mindig egy jogosultsági időintervallum társul (7, 31, 91, 365 nap), így a már meglévő lejárati dátum fog az új előfizetéssel hosszabbodni. FONTOS viszont, hogy az előfizetési időszakok a 2 évet már nem haladhatják meg az egyes modulok esetén.
Hogyan tudok fizetni?
Az előfizetések megvásárolhatók bankkártyás fizetéssel azonnal, vagy előre történő utalással néhány munkanapon belül.
Mikortól tudom használni a szoftvert?
A rendszerben bankkártyás fizetés esetén azonnal jóváírásra és aktiválásra kerül az előfizetés. Előre történő utalás esetén a befizetés feldolgozása után, pár munkanapon belül e-mailben értesítjük az előfizetés aktiválásáról.
Több gépen is tudom használni a programrendszert?
Egy időben egyszerre csak egy felhasználó léphet be a fiókba. Az elkészített költségvetések felhő alapú tárolása lehetővé teszi a rendszerbe való belépést, és a munkák elérését bármilyen internetes böngészőből.
Ha egyszerre többen szeretnénk használni a programot?
A többlicences csomagot minden olyan cégnek javasoljuk, akik a felhasználóikat saját maguk szeretnék kiosztani (karbantartani), egy megrendeléssel egyszerűsíteni és átlátni szeretnék az előfizetésüket, kedvezőbb anyagi feltételek mellett.
Hogy tudom frissíteni régi programrendszeremet?
Az előfizetések időtartama alatt a rendszer folyamatosan biztosítja a legfrissebb adatok hozzáférését, így külön frissítés vásárlására nincs szükség.
Hogyan tudok xls állományt készíteni?
Bármelyik export csomag előfizetés birtokában lehetőség van XLSX állomány készítésére a költségvetés kezelő felületén elérhető ’Export’ – ’Excel’ lapon történő beállítások szerint.
Honnan tudom elérni a program felhasználói kézikönyvét?
A ’Programtámogatások’ menüből letölthetők a különböző modulok részletes leírását tartalmazó felhasználói kézikönyvek. A programon belül elérhető súgóban is minden szükséges információ elérhető.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Nem biztos benne melyik változatra van szüksége? Kérdése lenne vásárlás előtt?
Kollégáink munkanapokon 8-16:00-ig várják hívását.
Programértékesítés
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítés ügyintéző
ertekesites@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítés ügyintéző
ertekesites@terc.hu
06 (70) 670-5198
Szakács sándor
Szakács Sándor
Ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
06 (70) 670-5193
Ügyfélszolgálat
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
06 (70) 670-5195
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
06 (20) 401-5434
scrollUp