Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

A kiadóról

 

A TERC Szakkönyvkiadó 2000-ben a Műszaki Könyvkiadó építőipari–építészeti üzletág átvételével alakult, 2001 tavaszától jelennek meg a saját kiadású könyveink. 2016-ig közel 300 címet jelentettünk meg a kortárs építészet, építészettörténet, műemlékvédelem, népi építészet, építészelmélet, urbanisztika, kert- és tájtervezés, építéstechnika, épületszerkezetek és építőipar területén. Ma Magyarországon a legfontosabb építészeti szakkönyvkiadónak számítunk. Szerzőink kivétel nélkül a szakma elismert képviselői, több Széchényi-díjas és Kossuth-díjas is van közöttük. Elsősorban a magyar szerzők műveit szeretnénk közkinccsé tenni, de néhány meghatározó külföldi kiadványt is lefordítottunk. Továbbra is örömmel vesszük szakírók jelentkezését, hogy tovább bővíthessük kínálatunkat.

 

Könyveink megtalálhatók a könyvesboltokban, mintegy 100 viszonteladói partnerünk van. Évek óta nagy gondot fordítunk a vevőkkel való közvetlen kapcsolatteremtésre, az irodaházunkban 1999 óta működő könyvesboltunkban kedvezményeket és részletes információkat, tanácsokat is kaphatnak vásárlóink. Kiépítettük klubtagsági rendszerünket, a mintegy ezerötszáz könyvklubtagunknak rendszeresen kínálunk kedvezményeket. 2013 szeptemberében átvettük a SZIE Ybl Miklós Építéstudományi Kar jegyzetboltjának működtetését, ahol a jegyzeteken kívül saját kiadású könyveink és a kar profiljába vágó egyéb kiadványok is megtalálhatók.

Kiadónk tagja a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének.


scrollUp