logo
Legjobb választás
A legnagyobb tudású
Ha asztali gépén vagy laptopján, internet kapcsolat nélkül szeretné használni a költségvetés-készítő programunkat, akkor Önnek a TERC V.I.P. asztali szoftverre van szüksége.
Megrendelés

Miért válassza a TERC V.I.P. költségvetés-készítő szoftvert?

1.
Legteljesebb
funkcionalitás
A tervezési szinttől az utókalkulációig minden egyes munkafolyamatban hatékonyan részt vesz és támogatja a felhasználókat.
2.
Legismertebb
program
Pályázatok, beruházások, nagyobb építőipari cégek általi használat miatt kikerülhetetlen a hazai építőipari költségvetési piacon.
3.
Legelterjedtebb
szoftver
Több ezer felhasználó, több tízezer eladott licenc (hardverkulcs) bizonyítja a megbízható működést és a folyamatos karbantartást.
4.
Legsokoldalúbb
segítség
Online tanfolyam, gyakorlati oktatás, bemutatóvideók, felhasználói kézikönyv és telefonos ügyfélszolgálat segíti a program használatának elsajátítását.

Legfőbb funkciók

A TERC V.I.P. hazai viszonylatban a legátfogóbb funkcionalitással bíró költségvetés-készítő szoftvercsalád,
így biztosra veheti, hogy ez lesz a megfelelő az Ön számára.

Teljes funkció lista és összehasonlítás
Költségvetés-készítés
Az ajánlatok megjelenése személyre szabható, a tételek egyszerűen módosíthatók. Az elkészült költségvetések könnyen átárazhatók.
Alvállalkozók kezelése
Költségvetés tételei szétoszthatók a kivitelezés résztvevői között. A kapott költségvetésrészek egyszerűen összedolgozhatók és csoportosan módosíthatók.
Kiírás, elő- és utókalkuláció készítése
Az ÖN adattár tételeinek struktúrált szerkezete és az alaptételek általános megfogalmazása segítséget nyújt a munkafolyamatok kiírás szerinti meghatározásához.
Összehasonlítások készítése
A kapott ajánlatok összevethetők tetszőleges paraméterek alapján, a mennyiség-, összeg- vagy szövegbeli eltérések kimutathatók akár táblázatos formában is.
Felmérési napló készítés
Az elkészített munkafolyamatokhoz hozzárendelhető mennyiségek alapján a rendszerből felmérési napló nyomtatható személyre szabottan.
Erőforrások kezelése
A tételek összetevőihez való hozzáférés is biztosított, így akár az egy munkafolyamatban résztvevő szakmák egyenként árazhatók, illetve bármely anyagösszetevő szükséglete és ára is elérhető.
Rendelje meg most
költségvetés-készítő szoftvereink egyikét.
Kattintson a lenti gombra, ahol végigvezetjük Önt a vásárlási folyamaton.
Tovább a változat kiválasztásához

A TERC V.I.P. Költségvetés-készítő Programrendszer
három verzióban kapható:

A programok ÖN adattára tételszámban mindenhol megegyezik csak a programok
tudásában és az adattár komplexitásában van eltérés. Miden programváltozat
átjárhatóságot biztosít a TERC-ETALON online programunk felé.

Verziók részletes összehasonlítása

Ezt a verziót két változatban is meg lehet vásárolni. A BRONZ az alábbi alapfunkciókat tartalmazza:

 • Teljes ÖN adattár (egységárgyűjtemény szintű)
 • Negyedévente frissülő ÖN adattár
 • Félévente frissülő programrendszer
 • Szabadon szerkeszthető külalak
 • 100 tételes saját adattár
 • Megadható egységes rezsióradíj
 • Fejezetekre bontható költségvetés
 • Munkanemek %-os áreltérítése
 • Árazott, árazatlan költségvetés PDF
 • ÉNGY tételszámok használata
BRONZ TIME ár: 110 000 Ft+Áfa
BRONZ FREE ár: 150 000 Ft+Áfa

A SILVER program többlettudásában az alábbi használati funkciók jelennek meg:

 • XLS költségvetés exportálás, importálás
 • ÖN erőforrás összetevők megtekintése
 • Munkanemenkénti/tételenkénti rezsióradíj
 • Mennyiségi részletezés
 • Felmérési napló készítése
 • Alvállalkozói hozzárendelések
 • Korlátlan saját adattár használata
 • Komplex – összevont tételek létrehozása
 • Devizás költségvetés használata
 • Másik költségvetésből tételek másolása
1 db licenc ár: 199 000 Ft+Áfa

A GOLD program többlettudásában az alábbi erőforrás funkciók jelennek meg:

 • Tétel összetevők teljes hozzáférése
 • ÖN erőforrások árainak szerkesztése
 • Saját erőforrás adatbázis használata
 • Szakmánkénti óradíjak
 • Árállományok készítése
 • Anyagok fuvarköltségének meghatározása
 • Árazás, árelemzés készítése
 • Költségvetésből erőforrás kigyűjtés
 • Költségvetések csoportos szerkesztése
 • Költségvetések megosztása a felhőben
1 db licenc ár: 399 000 Ft+Áfa
Ne a folyamatos frissítések áraiban keresse az eltéréseket!
A féléves frissítések ára folyamatos frissítés esetén megegyezik mind a négy változatnál, a tudáskülönbséget az első vásárlásnál kell megfizetni. Nem folyamatos frissítés esetén a kihagyott félévek frissítési díjai programváltozattól függően összeadódnak. A megvásárolt programmal a két változat közti mindenkori árkülönbözet befizetése mellett bármikor van lehetőség áttérni valamely magasabb programváltozat használatára.
A frissítések minden évben január, április, július és október 1-jén jelennek meg.
További információk a frissítésekről
Ingyenes egynapos oktatás
az alapok gyors elsajátításához!
Új program vásárlását követően az egynapos alaptanfolyamon való részvételt egy fő részére ingyenesen biztosítjuk. A kétnapos SILVER vagy a négynapos GOLD szintű tanfolyam árából kedvezményt adunk. A programrendszer használatának gyors elsajátításához számos további segítséget is kínálunk ügyfeleinknek (felhasználói kézikönyv, bemutatóvideók, személyes konzultáció, telefonos ügyfélszolgálat, távoli asztalos elérés, ingyenes nyíltnapok, stb.).
Tovább az oktatás részleteire

Gyakran ismételt kérdések

Mi a különbség a BRONZ TIME és a BRONZ FREE között?
A BRONZ TIME programváltozat félévenként megjelenő verziói időkorláttal vannak ellátva, az adott verzió lejártát követően az adattári hozzáféréshez szükséges a frissítés megvásárlása. A többi programváltozatnál a frissítés nem kötelező, de erősen ajánlott.
Hogyan tudom leadni a rendelésemet?
A szoftvercsomagot megvásárolhatják webshopon keresztül bármikor és munkaidőben személyesen, irodaházunkban (1149 Budapest, Pillangó park 9.).
Több gépen is tudom használni a TERC V.I.P. programrendszert?
A szoftvert több számítógépre is fel lehet telepíteni, azonban csak ott lehet használni ahol csatlakoztatva van a hardverkulcs. További hardverkulcs példányok vásárlásával több gépen is lehet használni a programrendszert egy időben, illetve igény szerint tudunk biztosítani TERC V.I.P. GOLD hálózatos hardverkulcsot 5,10,25,50 vagy 100 licences verzióban.
Hogyan tudok fizetni?
A megrendelés leadásakor választható fizetési lehetőségek az előre kiállított díjbekérő befizetése – akár bankkártyával is, illetve futárszolgálatnak fizethető utánvétel. Személyes vásárlás esetén lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.
Hogyan kapom meg a TERC V.I.P. szoftveremet?
A szoftver telepítéséhez és használatához elengedhetetlenül szükséges a hardverkulcs, amit vásárláskor adunk át a felhasználónak. A hardverkulcs mellett átadásra kerül a telepítő DVD aktuális példánya és a telepítés folyamatát részletesen leíró tájékoztató. A szoftvercsomag átvehető személyesen irodaházunkban vagy megrendelhető házhozszállítással.
Frissítésekért hogyan lehet fizetni?
A program és az ÖN adattár negyedéves frissítéseit a félévenkénti esedékes frissítési díj befizetése után lehet elérni. A frissítési díjakról rendszeren belül és e-mailben is automatikusan díjbekérőt küldünk, melynek befizetése után néhány napon belül értesítjük a frissítés menetéről.
Milyen előnyökkel jár a klubtagság (SILVER/GOLD)?
Klubtagsággal rendelkező felhasználóink a programrendszer és az ÖN adattár egész éves frissítését elérhetik kedvezőbb áron, a további licencek vásárlásához és frissítéséhez is jelentős kedvezményt biztosítunk, valamint a TERC Oktatási stúdiójában és Könyvesboltjában is olcsóbban vásárolhatók meg szolgáltatásaink, termékeink. A klubtagság ideje alatt a felhasználó programjában az ÖN adattárban megjelenő időközi (negyedéven kívüli) anyagár frissítések is automatikusan betöltésre kerülnek.
Kötelező frissíteni a SILVER és GOLD programokat?
A SILVER és GOLD verzió időkorlát nélkül működik azzal az adattárral és tudás-szinttel, ami meg lett vásárolva. Viszont a félévente elérhető frissítések megvásárlását ezeknél a verzióknál is erősen ajánljuk:

A mindenkori legfrissebb adattárral csak frissítéssel lehet dolgozni, a programok kompatibilitása az aktuális operációs rendszerrel is csak a legfrissebb változattal biztosított teljeskörűen, valamint a műszaki és support segítségnyújtás is csak a friss programmal rendelkezőknek biztosítható ingyenesen.

Végül, de nem utolsó sorban, egy, vagy több frissítés elmaradása esetén az utólagos felzárkózás csak az elmaradt frissítések díjainak befizetésével vásárolható meg.
Hogyan tudok magasabb verzióra/tudásra váltani?
Legfrissebb programmal rendelkezve lehetőség van nagyobb verzióra váltani (pl. BRONZ FREE-ről SILVER-re) a két verzió aktuális árának különbözetének megfizetésével. Ebben az esetben a felhasználónak a hardverkulcsa ugyanaz marad, csak a rendszeren belül történik a jogosultság átvezetése, így az új funkciók azonnal használatba vehetők.
A licence díj mit jelent?
Minden, a felhasználó által egy azonos verzióhoz megvásárolt hardverkulcs egy-egy licencet jelent, mivel egy időben ennyi helyen használható a programrendszer. Második licenc vásárlásától kedvezőbb áron lehet megvásárolni a következő hardverkulcsokat. A frissítések elérése és fizetése ugyancsak licencenként történik, de szintén kedvezményes áron.
Hogyan tudom igénybe venne az egy napos ingyenes alapoktatást?
Minden hónapban online alapoktatást tartunk, valamint előre meghirdetett időpontokban irodaházunkban is tartunk előadást. A képzések időpontjairól hírlevelünkből, illetve weboldalunkon folyamatosan tájékoztatást kap. A jelentkezés megküldésekor jelezze számunkra, hogy frissen vásárolt programmal rendelkezik.
Hálózatos hardverkulcs csak a GOLD programhoz vásárolható?
Igen. A hálózatos használatot általában nagyobb cégeknél ajánljuk bevezetni, ahol egyetlen hardverkulcs fogja kezelni a hálózathoz csatlakozó többi felhasználót. Hálózatos hardverkulcs minimum 5 licenc esetén vásárolható meg.
Az Összehasonlító modul mindegyik változathoz megvásárolható?
A SILVER és a GOLD verzióhoz van lehetőség az Összehasonlító modul használatára, mivel az elkészült összehasonlítások excel táblázatba mentése csak ezeknél a verzióknál érhető el.
Az Összehasonlító modult minden licenhez meg kell megvásárolni?
Nem, a modult elegendő egyszer megvásárolni, így a felhasználó valamennyi azonos verziójú licencével használatba vehető lesz.
Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Nem biztos benne melyik változatra van szüksége? Kérdése lenne vásárlás előtt?
Kollégáink munkanapokon 8-16:00-ig várják hívását.
Programértékesítés
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítés ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (20) 318-3683
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítés ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (70) 670-5198
Bényász Levente
Bényász Levente
Ügyfélszolgálati munkatárs
levente.benyasz@terc.hu
06 (20) 432-0107
Ügyfélszolgálat
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
krisztina.kuti@terc.hu
06 (70) 670-5195
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
miklos.loczi@terc.hu
06 (20) 401-5434
Szakács sándor
Szakács Sándor
Ügyfélszolgálati munkatárs
sandor.szakacs@terc.hu
06 (70) 670-5193
scrollUp