Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

TERC-ETALON oktatás

Kedvezményes TERC-ETALON oktatás, térítésmentes kreditponttal!

 

A program használatát elősegítendő, minden résztvevőnek biztosítunk térítésmentesen 5.000 kreditpont értékű ajándékot, melyet a tanfolyam végén adunk át. Ehhez kérjük Önöket, hogy a mellékelt jelentkezési lapon a TERC-ETALON (www.etalon.terc.hu) oldalán regisztrált
e-mail címet megadni szíveskedjenek! 

Az oktatáson a TERC-ETALON programrendszer alapjait, újdonságait, fejlesztéseit valamint az ÖN adattár használatát lehet elsajátítani.

Az eddig megszokott 6 órás oktatási idő a programrendszer folyamatos fejlesztéseinek, újabb funkcióinak bemutatására mára már kevésnek bizonyult. Így tanfolyamunk idejét meghosszabbítottuk délután 16 óráig, díja viszont változatlan maradt!

A képzést kizárólag kellő számú jelentkezés és a megküldött díjbekérőn szereplő összeg befizetése esetén indítjuk.

Megnézem a naptárban

TERC-ETALON ALAP OKTATÁSI ÁRJEGYZÉKE

TERC-ETALON 7 órás oktatás

(nagytermes előadás, térítésmentes 5 000 Ft-os kreditponttal)

8 000 Ft + áfa / fő

Jelentkezési lap letöltése

Oktatási tematika


scrollUp