logo

Oktatás

Nyilvántartási szám: B/2021/000268

Felnőttképzési tevékenységek és szolgáltatások: 

képzési tevékenység(ek) száma: 8559 - M.n.s. egyéb oktatás

Felhívjuk figyelmüket, hogy vállalkozásunk nem akkreditált felnőttképző intézmény!
 

Egy sikeres szakmai karrier előfeltétele a szakirányú végzettség megszerzése. Több évnyi tanulással eljutni a végzettség megszerzéséig azonban ma már csak az első, bár legfontosabb lépést jelenti. A mai kor ugyanis olyan gyorsan változó környezetet teremtett, ahol a megszerzett tudást rendszeresen frissíteni, korszerűsíteni és bővíteni kell ahhoz, hogy valaki a szakmájában valóban sikeres lehessen.

A TERC Kft. munkatársai 1999 óta szolgálják, támogatják az építőipari tevékenységet folytató tervezésben, kivitelezésben, építőanyag-gyártásban dolgozó vállalkozók, vállalkozások munkáját.

Az oktatógárda gerincét munkatársaink és az adott szakterület elismert hazai, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberei alkotják.

Rövid időtartamú (általában 1–4 napos) szakmai képzéseket szervezünk, amelyek egy-egy területen belül az aktuális és gyakran speciális ismereteket, valamint azok gyakorlati vonatkozásait tárgyalják. Személyes részvétel esetén a tanfolyamok a TERC Irodaházban zajlanak (Árképzés-költségvetés-készítés) de képzéseink a piaci igényekhez, valamint a vírushelyzethez igazodva, online is elvégezhetők: Betontechnológia gyakorlata és elmélete online tanfolyam, E-napló Online alapozó és haladó, AutoCAD 2D Online, AutoCAD 3D Online.


Jelenlegi képzéseink:


Folyamatosan aktualizált oktatási naptárunkat mindig igényeikhez igazítjuk.

 

Képzések az Önök igényeire szabva!

Elképzelésüknek megfelelő tantermi és online oktatások szervezését, lebonyolítását vállaljuk szakértő oktatóink bevonásával!

Fontos a munkavállalók folyamatos képzése, de gyakran a vállalkozások egyedi igényei megnehezíthetik ennek megvalósítását. Ebben nyújt Önöknek segítséget!

Képzéseink tematikáját a szükségletek felmérése alapján, Önökkel együtt állítjuk össze, alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz. Egyedi, speciális, programok összeállítására is vállalkozunk.

A meghirdetett oktatásainkon kívül – akár cégenként is – teljesen új, az építőiparhoz köthető képzések kidolgozását és lebonyolítását is vállaljuk.

Kérjük töltse ki az űrlapot, hogy megküldhessük egyedi ajánlatunkat.
 


Jelenlegi képzéseinkről bővebben itt olvashat: https://www.terc.hu/oldal/osszesito-tablazat-oktatas

A tanfolyam nevére kattintva informálódhat az egyes képzésekről.

(Adatvédelmi tájékoztatónk az alábbi linken érhető el: https://www.terc.hu/oldal/adatvedelmi-tajekoztato)


Kérdése van?
Marschallné Márta
Marschallné Márta
Oktatásszervező
oktatas@terc.hu
+36 30 372 8809
scrollUp