Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Oktatás

 

Termékeink megismerése lépésről lépésre

 

A TERC Oktatási Stúdió munkatársai 1999 óta szolgálják, támogatják az építőipari tevékenységet folytató, tervezésben, kivitelezésben, építőanyag gyártásban dolgozó vállalkozók, vállalkozások munkáját. 2014-ig a fő profilunk az iskolarendszeren kívüli OKJ-s szakképzések, szakmai tanfolyamok, továbbképzések szervezése, lebonyolítása volt.

A stúdió jelenleg csak számítástechnikai képzéseket tart, a meghirdetett AutoCAD, TERC-ETALON és a TERC V.I.P. Építőipari Összevont Költségvetés-készítő Programrendszer oktatásain kívűl ismét bevezetésre került az E-napló vezetésével kapcsolatos gyakorlati képzése is.

Az irodaházunkba található előadótermünkben, számítástechnikai géptermünkben tartjuk oktatásainkat. Partnereink számára előadások, bemutatók lebonyolítására egyedi igényeik szerint is tudjuk biztosítani termeinket, erről az Egyéb menü Általános Információk pontjában olvashat bővebben.


scrollUp