Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

ISO tanúsítvány

Valamennyi vállalkozás életében egyre jelentősebb szerepet töltenek be a minőség, a minőségbiztosítás és a minőségirányítás fogalmak. Kvalitás, igényesség, megbízhatóság, emberi tartás: az igényes emberi lét jelzői voltak tegnap, ma és biztos, hogy a jövőben is azok lesznek. Sokan az ISO megszületése előtt is e szempontok szerint élték életüket, folytatták tevékenységüket. Visszaigazolás számunkra, hogy az igényes munka paramétereit meg lehet határozni, azokat elő lehet és kell írni az élő rendszerekben. Az előírás azonban csak kiegészítése a minőségi munka belülről fakadó igényének.

A TERC Kft. célkitűzése: széles körű építőipari műszaki információs szolgáltatások biztosítása az elérhető legmagasabb minőségben. Ennek az ideológiának alárendeltje, tárgyi megjelenése az Építőipari Szellemi Központ. Vállalkozásunk célja a hozzánk forduló érdeklődők, partnerek, vevők minél színvonalasabb kiszolgálása, a vállalkozás piacvezető pozíciójának megtartása és nem utolsó sorban gazdasági sikereinek gyarapítása. Ezen célok megvalósítása elképzelhetetlen a cég munkatársainak közreműködése nélkül. A vállalkozás vezetői számára fontos a dolgozók egyéni elégedettségének fenntartása, növelése. Régóta érlelődő elhatározásunk volt, hogy a TERC Kft. működését átvilágítsuk és azt minőségirányítási rendszerbe foglaljuk.

Évekkel ezelőtt munkatársainkkal közösen értékeltük, majd papírra vetettük üzletágaink jellemzőit. Átgondoltuk a vezetőség felelősségét, a vállalkozás céljait, az azok eléréséhez vezető utakat. Amíg elkészültek a folyamatleírások és összeállt a Minőségirányítási Kézikönyv, többször és sokat alakítottunk elképzeléseinken. Levontuk a tanulságokat, mindezt írásba foglaltuk, és megszületett minőségirányítási rendszerünk.

Munkánk megkezdésekor elhatároztuk, hogy nem "papírt akarunk szerezni", hanem tevékenységeinket szeretnénk folyamatosan jobbá tenni, fejleszteni. A rendszer teljes kiépítése elősegítette a vállalkozás még jobb, áttekinthetőbb munkavégzését. Minőségirányítási kézikönyvünk 2002. szeptember 1-vel került bevezetésre.

2003 februárjában a nemzetközileg elismert a TÜV Ausztria Vizsgáló és Tanúsító Szervezet a beadott dokumentumok átvizsgálása, működésünk átvilágítása után audit során tanúsította, hogy a TERC Kft. a tevékenységére minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmazza munkája során. A TAM CERT Magyarország Vizsgáló és Tanúsító Kft. a TÜV AUSZTRIA CERT GmbH. kihelyezett tanúsító képviselete a tanúsítást évenként felülvizsgálta, majd 2015. év elején lefolytatott ismétlő, 2014. év felülvizsgálati audit eredményeképpen a 20 100 32000162 jegyzékszám alatt 2018. február 18-ig terjedő érvényességgel állította ki az EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti tanúsítványt.

Minőségpolitikai nyilatkozatunk:

Társaságunk célkitűzése, hogy üzleti partnereink elégedettek legyenek tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal, igényeiket és elvárásaikat a lehető legteljesebb mértékben kielégítsük. Célunk megkönnyíteni partnereink tevékenységét, termékeinkkel, szolgáltatásainkkal elősegíteni eredményes munkavégzésüket. Ezért munkatársaink azzal a felelősségtudattal végzik munkájukat, hogy szakterületükön mindenkor a legjobbat kell nyújtaniuk.

Széleskörű ügyfél- és partnerkapcsolatainkon keresztül törekszünk feltárni a latens vevői igényeket is. Annak érdekében, hogy az igények és a korlátozó feltételek egyensúlyával optimális megoldások születhessenek, nagy gondot fordítunk munkatársaink megválogatására és képzésére, valamint az alkotó szellemi munka szervezeti és tárgyi feltételeinek megteremtésére. Mindehhez eszközül szolgál az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány előírásait kielégítő minőségirányítási rendszer, amelynek bevezetését, fenntartását és folytonos fejlesztését személyes felelősségemnek érzem.

A TERC Kft. dolgozói a szakma elismert, magasan kvalifikált tagjai, akiknek együttműködésére épül a minőségirányítási rendszer folyamatos fejlesztése. Munkatársaimmal közösen értékeljük az elért eredményeket, és újabb minőségcélokat tűzünk ki. Ez, valamint a vállalkozás több mint 25 éves tapasztalata garancia partnereink számára. Alvállalkozóinktól is elvárjuk, hogy céljainkkal azonosuljanak, a rendszerben foglaltakat vegyék figyelembe, ugyanakkor az ehhez szükséges feltételeket biztosítjuk a számukra.


scrollUp