Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Plotterek, Kellékek

Közel 20 éve forgalmazunk tintasugaras és lézer plottereket mérnöki, és grafikai felhasználásra. Ez idő alatt több, mint 1000 plottert vásároltak tőlünk. A felhalmozott tudásunkkal, és tapasztalunkkal, segítünk ügyfeleinknek kiválasztani a számukra legmegfelelőbb megoldást a szélesformátumú nyomtatási igényeiknek a forgalmazott termékeink közül.  A legjelentősebb gyártók termékeit forgalmazzuk a beltéri CAD/GIS, és fotó/grafikai felhasználásra. 

Az általunk képviselt gyártók:

  • HP
  • Canon
  • Océ
  • EPSON

Hivatalos szervizpartnerei vagyunk a HP DesignJet, HP DesignJet Production és a Canon imagePROGRAF nyomtatóknak. Egyes típusok üzemeltetését is vállaljuk.

A Hewlett-Packard Magyarországtól 1999-ben megkaptuk a "HP DesignJet GOLD Partner" címet. Ez a kiemelt partneri státusz teszi lehetővé, hogy mindig a legjobb árakon vásárolhassunk, s ebből a kedvezményből tudjuk vásárlóinknak mindig a legkedvezőbb árakat biztosítani. Kiemelt HP DesignJet Production forgalmazóként elérhető nálunk a HP teljes beltéri DesignJet portfóliója.

A Canon Hungária Kft.-től 2014-ben meg kaptuk a Canon Kiemelt LFS partner címet.

 

 

 

 

 


scrollUp