Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Paár Gyula
Paár Gyula
Ügyfélszolgálat, oktató
gyula.paar@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-54-34

Programtámogatás

Megpróbálunk minden tőlünk telhető segítséget megadni a felhasználóknak a programrendszer megismerésével és a napi használatával kapcsolatban az alábbi módokon:

 

Telefonos segítségnyújtás

 

Minden munkanap reggel 8 és 16 óra között három kollégánk várja a hívásaikat, hogy segítsenek a kérdések megválaszolásában.

Munkatársainknak a következő elérhetőségeken, akár e-mail formájában is megküldhetik kérdéseiket, akik a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek segítségükre lenni.

 

Paár Gyula:        06 (1) 422-25-05

Kuti Krisztina:     06 (1) 422-25-39

Petra Krisztián:   06 (1) 422-25-40

 

Felhasználói kézikönyv

 

A TERC-ETALON programrendszer fejlesztése folyamatosan zajlik, amely azt eredményezi, hogy bizonyos programtámogatások csak az aktuális modulok teljes befejezése után készülhet el (felhasználói kézikönyv, video súgó stb.).

 

 

E-mail közvetlenül a fejlesztőkhöz

 

Az etalon@terc.hu e-mail címre küldött leveleket közvetlenül a programfejlesztők, valamint a cég vezetése kapja meg a gyors és naprakész válaszok mihamarabbi megadása érdekében. 

Megpróbálunk minden tőlünk telhető segítséget megadni a felhasználóknak a programrendszer megismerésével és a napi használatával kapcsolatban az alábbi módokon:

 

Személyes segítségnyújtás

 

Minden hónap első keddjén nyílt napot tartunk irodaházunkban, amelynek keretében meglévő partnereink számára biztosítunk lehetőséget személyes konzultációra. Ügyfélszolgálati munkatársaink várják Önöket ha a progamok használatával van kérdésük, problémájuk.

Természetesen más napokon is lehetőség van személyes konzultációra (lehetőleg előre egyeztetett időpontban) konzultációs díj ellenében.

 

Előadások

 

Induló új Webinar szolgáltatásunk keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a költségvetés-készítő programcsomagjaink iránt érdeklődő új, valamint régi felhasználóink számára, hogy az internet segítségével otthonról, avagy munkahelyükről kényelmesen, a számítógép előtt ülve ismerkedjenek költségvetés-készítő programjainkkal, informálódjanak a TERC V.I.P. különböző verziói által nyújtott lehetőségekről. Ezen bemutatók fő céljai, hogy az új érdeklődőknek segítsenek eligazodni az eltérő tudású három változat (BRONZ, SILVER, GOLD) szolgáltatásai között. Régi programvásárlóinknál a használati különbségekre és az új funkciókra, valamint az ÖN adattárra helyezzük a hangsúlyt. A kb. egyórás bemutató után lehetősége van a maximum 15 fős érdeklődői csapatnak interaktívan kérdezni és meghallgatni a többiek kérdését és a válaszokat. Az előadásokat az igények figyelembevételével folyamatosan indítjuk. Kérje egyedi tájékoztatónkat a Webináron keresztül történő egyedi oktatások, betanítás, konzultáció ügyében.


scrollUp