Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Szponzorációk

Közép- és felsőfokú oktatási intézmények folyamatos támogatása

A TERC Kft. megalakulása óta kiemelt fontossággal kezeli az építőiparhoz kapcsolódó közép- és felsőfokú oktatási intézmények támogatását. Ennek keretében évek óta építőipari vállalkozói programrendszereink térítésmentes, illetve kedvezményes átadásával segítjük az építés-kivitelezéshez kapcsolódó költségvetés-készítő, árelemző szakterületeken az oktatói tevékenységet, amelynek eredményeképpen több mint 50 képző intézményben oktatják a programrendszereket. Ezen túlmenően az intézmények részére az építőipari szakkönyvek áraiból kedvezményt biztosítunk. A jogszabályok által biztosított lehetőséggel a szakképzési hozzájárulás terhére átadható pénzeszközeinkkel meghatározott fejlesztéseket segítettünk. A BME Építészmérnöki Kar Építéskivitelezési Tanszék felkérésére előadásokat, számítástechnikai bemutatókat tartunk. A tanszéket szakmai könyvek, illetve programrendszerek folyamatos átadásával támogatjuk. A felsőfokú képző intézmények javaslata alapján egyes diplomamunkák elismeréseként oklevelet és díjat adtunk át.

 

Építőipari szakközépiskolák, szakképzési intézmények folyamatos támogatása:

A „Műemléki Kutatás és Kézművesség Hálózata – Porta Speciosa” Közhasznú Egyesület által az építőipari szakközépiskolák, szakképzési intézmények növendékei részére rendszeresen kiírt pályázatokat, illetve évenként megrendezett Nemzetközi Építészeti Diákkonferenciát díjakkal, valamint a díjazott pályázatokat tartalmazó könyvek megjelentetésével támogatjuk.

 

Magyar Termék Nagydíj® Kiíró Tanács tagja:

A Kiírói Tanács vállalkozásunkat is felkérte tagjai közé, így 2006. óta a TERC Kft. aktívan részt vesz a Magyar Termék Nagydíj® Kiíró Tanács munkájában. Tevékenységének megfelelően az építőanyag-ipar és az informatika területéről érkező pályázatok elősegítését tekinti fő feladatának, 2009. óta az általa alapított különdíjat is e terület kiemelkedő termékgyártóinak, -forgalmazóinak ítéli oda.

 

Autósport támogatása:

A számítástechnikán túlmenően a múlt század egyik legnagyobb technikai fejlődését az autóipar érte el, amellyel egyidejűleg az autósport is kialakult. A TERC Kft. 1999. óta folyamatosan támogatja ezen sporttevékenységet.

http://www.zengomotorsport.hu/

Egyedi támogatások:

2011 őszén nyomdaipari partnerünk megkeresése alapján vállalkozásunk is hozzájárult ahhoz, hogy emberhez méltó körülmények között élhessen a hatgyermekes Budai-család. Cikk letöltése Eltelt egy év...Cikk,
 

A TERC Kft. 2012 decemberétől minden évben a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvényben (a továbbiakban: TAO tv.) foglaltak alapján a látvány-csapatsportok támogatásának elősegítése érdekében jelentős összegeket átutalunk sporttámogatás címén.

 

A Kárpát-medencében élő magyarság összetartozás-tudatának erősítése, illetve a határon túli iskolában lévő diákok taníttatásának támogatása érdekében vállalkozásunk 2013. és 2014. év végén több tízmillió Ft nettó értékben adományozott építőipari szakkönyveket. Az ellenérték és vagyoni előny nélkül átadott könyvadomány a Rákóczi Szövetség közvetítésével jutott el az érintettekhez. Ugyancsak könyvek átadásával segítettük a Schulek Frigyes Építőipari Szakközépiskola oktatási tevékenységét.

 

TERC-ETALON Költségvetés-kiíró Programrendszer térítésmentes elkészítése, üzemeltetése

A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Területfejlesztési és Építésügyi Szakállamtitkára megkeresése alapján vállalkozásunk 2009 IV. negyedévében elkészítette a TERC-ETALON Építőipari Költségvetés-kiíró Programrendszert. Egy speciálisan a közbeszerzési költségvetések kiírására készített ingyenes, interneten keresztül elérhető programrendszer, amely bárki részére egy egyszerű, de mégis komplex megoldást kínál. A TERC-ETALON 2010. január 1-jétől július 25-ig az NFGM, ezt követően – továbbra is térítésmentesen – vállalkozásunk honlapján érhető el. A fejlesztés, az üzemeltetés és a több ezer fő részvételével megtartott oktatások teljes költségeit vállalkozásunk viselte.


scrollUp