Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
06 (1) 422-2517
06 (20) 318-3683
Paár Gyula
Paár Gyula
Ügyfélszolgálat, oktató
gyula.paar@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-54-34

Távoli elérés

Új szolgáltatásunk keretében Ön a saját gépe mellől élesben is kipróbálhatja, tesztelheti a TERC V.I.P. GOLD Programrendszerünket. Ezen internetes szolgáltatás keretében megosztottunk egy TERC gépet, amelyen TERC V.I.P. GOLD található, amely a TeamViewer programrendszer és egy időhöz kötött belépési kód segítségével kipróbálható. Ez egy ingyenesen igényelhető tesztelési lehetőség, amelyben bizonyos szolgáltatások nem kerülnek engedélyezésre (nyomtatás, költségvetés letöltése, stb.).

Lehetőség van a TERC V.I.P. GOLD programrendszer időszakos (napi) bérlésére is, amely esetben nincsenek a fent említett korlátozások.

A TeamViewer program távoli elérési funkcióját szoktuk használni még a programok telepítésénél felmerülő problémák gyors megoldására.
Ekkor ügyfélszolgálatos kollégánk tud feljelentkezni a felhasználó számítógépére egy felhasználó által adott jelszó segítségével. A probléma megoldása után a bejelentkezés bontásával természetesen a kapcsolat is megszűnik a távoli számítógéppel.

A szolgáltatás eléréséhez szükséges telepíteni a TeamViewer programot, amely letölthető az alábbi gombra kattintva (csak Windows operációs rendszerek esetén!).

 A TeamViewer letöltése

 Telepítési útmutató letöltése a Teamviewer programhoz.

 

TERC V.I.P. GOLD TÁVOLI ELÉRÉS ÁRJEGYZÉKE

Program megismerése, kipróbálása – korlátozott szolgáltatás elérésével:

Egy napi (24 óra)

ingyenes

 

Bérlési lehetőség:

Egy napi (24 óra)

 5000 Ft + áfa

Egy heti kedvezményes (168 óra)

25 000 Ft + áfa

 

Az ingyenes (korlátozott) szolgáltatás használata esetén a felhasználónak rendelkezésére áll minden a TERC V.I.P. költségvetés-készítő programban elérhető funkció. A korlátozás a programban elkészített költségvetések, illetve az abból kinyert egyéb formátumban létrehozott fájlok felhasználására vonatkozik!

 


scrollUp