logo

Használja ki az AutoCAD LT szoftver előfizetés előnyeit!

Logo

 

 

Az AutoCAD LT programot 
egy vagy három évre is előfizetheti.

Desktop Subscription

A Subscription konstrukciók óriási rugalmasságot, online támogatást és a hosszú távú elkötelezettség alóli mentességet biztosítanak nagyon alacsony költség fejében, már akár napi 345 ft-ért* éves előfizetés megvásárlása esetén.

Naptár

Ha projektalapú munkákon dolgozik, akkor valószínűleg a negyedéves Subscription konstrukciót érdemes választania. Ezek jelentik a legkisebb elkötelezettséget, így a szabadúszók és az induló vállalkozások költségvetésében is kezelhetők a szoftverköltségek. Az éves Subscription a leginkább költséghatékony megoldás az olyan ügyfeleknek, akik hosszabb távú projekteken dolgoznak.

 

Érdekelnek a részletek>

Csökkentheti a kezdeti befektetést

Az időalapú fizetés nyújtotta rugalmasságnak köszönhetően minimálisra csökkenthető a telepítés és a futtatás költsége. Ha utánaszámol, rá fog jönni, hogy az AutoCAD LT éves konstrukciójának sok-sok évig alacsonyabb a költsége, mint az egyszeri szoftverlicenc díja. Nagyszerű módja annak, hogy pénzt takarítson meg. Hát nem ez az, amire mindannyian törekszünk?

 

Segítség – amikor szükség van rá

Vállalkozása egyértelműen jobban működik, ha rendelkezésre állnak a megfelelő szoftvertámogatási szolgáltatások. A Subscription előfizetéssel igényei szerint választhat technikai támogatási szintet – az oktatóanyagok elérésétől kezdve a közösségi fórumokon át a kijelölt telefonos támogatásig (angol nyelven).

 

Bővíthet vagy szűkíthet – amikor szeretne

Ha bejön egy nagyobb munka, és további licencekre van szüksége, egyszerűen további licenceket adhat a előfizetéséhez. A projekt végén pedig ugyanilyen egyszerűen ki is vonhatja ezeket a licenceket. Nem kell hosszú időre kötelezettséget vállalnia.

 

Maradjon naprakész

Nem érdemes lemaradni a technológiai fejlődésben. És nem is fog, ha előfizetéssel rendelkezik. A előfizetéssel rendelkező felhasználók a szoftver minden frissítéséhez hozzáférhetnek, így időt takaríthatnak meg, és nem kell a kézi frissítéssel bajlódniuk. Olyan projektekben is részt vehet, ahol az AutoCAD LT legújabb verziója vagy a legfrissebb TrustedDWG technológia szükséges.

 

Használja ki a lehetőséget és vásároljon
AutoCAD LT szoftvert!   

scrollUp