logo

Naptár, céges kiadványok, névjegykártya

terc naptár

Szeretné, hogy naptárja többet meséljen egy puszta névnapnál, dátumnál?

Fűzze össze személyes emlékeivel, tegye izgalmasabbá naptárja megjelenését szerettei fotóival, ízlése szerint összeállított fényképekkel! Mégiscsak szem előtt van az év 365 napján...


Fali-, asztali-, céges kártya- és egyéb naptárak

 

Csempésszen mosolygós egyediséget a szürke megszokásba és készítsen saját fotóival, kedvenc felvételeivel, akár vállalkozása termékeivel fali- és kártyanaptárt cégünk színes eszköztárának segítségével.

 

Hogyan működik? Anyagok, darabszám, kedvezmények?

 

Ha termékünk elnyerte a tetszését, lepje meg kollégáit, üzleti partnereit, vevőit, beszállítóit, barátait, rokonait is egy gondosan összeállított fényképes naptárral!


Céges kiadványok, névjegy

Névjegyre van szüksége? Elfogyott a szórólapja, vagy kis füzete a kiállításon? Gyorsan és magas minőségben tudunk akár nagyobb mennyiségben is gyártani.

 

Minden, amire egy cégnek, vállalkozásnak, üzletnek, iskolának szüksége lehet, nálunk egy helyen, gazdag választékban elérhető! Legyen az névjegy, szórólap, levélpapír, dosszié, dekoráció, mappa, kitűző, katalógus, üzleti meghívó, vagy szinte bármilyen nyomdai termék, amit csak vállalkozása számára el tud képzelni, forduljon hozzánk és mi rugalmasan fogunk alkalmazkodni cége igényeihez.

Az egyedi megjelenés kapitális kérdés minden cég életében, egy tökéletesen megkomponált névjegykártya például sokkalta mélyebbre ható figyelmet akaszt átadójára, így eleve előkelőbb fakkba is kerülhet az a kártya, de minimum hamarabb megtalálják a nagyon sok esetben fantáziátlanul megszerkesztett papírfecnik kötegében. Mi energiát fordítunk rá, hogy a már meglévő arculati elemekhez igazítsuk a dizájnt, megfelelően megágyazva a rá kerülő céglogónak, valamint minden olyan plusz grafikai összetevővel ellátjuk, ami a kártya reklámhordozó erejét növelheti, mindezt a letisztult stílus és jó ízlés feláldozása nélkül.

Természetesen lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy már elkészült grafikát, kész névjegyet küldjenek el nekünk nyomtatásra, szükség esetén apróbb módosításokat eszközölve rajta egy közös egyeztetés után.

Keressen minket bizalommal!

 

 

 


Kérdése van?
Kraft Richárd
Kraft Richárd
Vezető operátor
nyomtat@terc.hu
+36 30 582 0274
Darabos János
Darabos János
Számítástechnikai munkatárs
nyomtat@terc.hu
+36 20 556 2659
scrollUp