logo

Magyar Termék Nagydíj Pályázat meghirdetése!

  • Rólunk
  • Molnár Miklós Konrád
  • 2016. április 01.

Ez évben immár 19. alkalommal indul útjára a Magyar Termék Nagydíj Pályázat, hazánk legrangosabb önkéntes tanúsítási rendszere. A Pályázati Rendszer eseményeinek fővédnöke: dr. Latorcai János úr, a Magyar Országgyűlés alelnöke. A Magyar Termék Nagydíj védjegy megtestesíti és kifejezi Magyarország, illetve az adott vállalkozó, vállalkozás elismerését és elkötelezettségét a tanúsított minőség iránt.

 

A Pályázat célja, hogy egyértelmű segítséget nyújtson a termékeket, szolgáltatásokat igénylő fogyasztóknak a minőségtudatos választásban. A pályázati rendszer szolgálja a gyártók, a forgalmazók és a szolgáltatók aktív minőségpolitikájának fejlesztését, egyben támogatja a magas hozzáadott értékű, tudásalapú termékek megjelenését, és a szellemi tulajdon intenzív iparágaiban tevékenykedő vállalkozások érvényesülését.

 

A Pályázaton részt vehet minden, a kibővített 2016-ban már 38 pályázati főcsoportban meghatározott, a Pályázat céljainak megfelelő, Magyarországon gyártott, forgalmazott, sorozatgyártásra alkalmas készáru, árucsalád, illetve azokhoz kapcsolódó szolgáltatás, amellyel rendszert alkot. Egy pályázatban egy termék vagy termékcsalád szerepelhet, a termékcsalád kevesebb, mint tíz termékből állhat. Nem képezheti pályázat tárgyát olyan technológiai eljárás, amely nem testesült meg termékben, illetve olyan szolgáltatás, amely a pályázat benyújtásakor nem került még bevezetésre.

 

Vállalkozásunk tevékenységéhez kapcsolódóan különösen az építőipari, a tervező, a kivitelező (8. Megvalósult létesítmények), az építőanyag gyártó (7. Építési termékek) és az informatikai szolgáltatásokat végző (18. Informatika: programok, rendszerek) vállalkozók, vállalkozások figyelmét szeretnénk felhívni a pályázati lehetőségre. Beadási határidő: 2016. május 20., péntek. Postai úton történő benyújtás esetén a postabélyegzőn szereplő dátum az elfogadott.

 

Az elmúlt 18 év alatt végzett, következetes munkával elért sikereket mutatja, hogy a minőség hagyományt teremtett, amely megtestesült a Kiírói Tanács által megítélt 543 nagydíjban. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a hagyományoknak megfelelően 2016. szeptember elején a Parlament Felsőházi termében kerül sor.

 

A Magyar Termék Nagydíj pályázati rendszer 2016. évi felhívását és eljárásrendjét a sajtótájékoztató napjától a

http://www.termeknagydij.hu/2016/mtnd_palyazati_felhivas_2016.pdf

linkről, a jelentkezési lapot a www.termeknagydij.hu honlapról töltheti le.

scrollUp