logo

TERC-ETALON videóanyagok Youtube csatornánkon

Folyamatosan töltjük új tartalmakkal az oktatóanyagok lejátszási listáját, ahol a félperces ötletektől, az 1-2 perces funkció bemutatásokon át a hosszabb, 1-2 órás részletes előadások is helyet kapnak.

A programrendszer használata a kézre álló, logikus megjelenése miatt néhány perc alatt elsajátítható. Az első költségvetés gyorsan elkészíthető. De oktatásainkon, telefonos megkeresések során még a régóta előfizetéssel rendelkező, tapasztalt felhasználóinknak is tudunk olyan funkciókat mutatni a programban, ami megkönnyítheti munkájukat.

Ezeket az ötleteket gyűjtjük össze szöveges leírások segítségével és egyre bővülő videólistánkban.

A TERC-ETALON szeminárium című Youtube lejátszási listába most újabb tartalmak kerültek.

Tanuljuk meg 3 perc alatt, hogy milyen formai átalakításokat kell végeznünk egy Excel fájlon, hogy importálható és beárazható legyen a rendszerbe:

Új funkciónk, a Kedvencek kezelése is elsajátítható alig 2 perc alatt:

Apró, de hasznos ötlet lehet a tételváltozatok gyártók szerinti csoportosított listázása, ezt fél perc alatt megtanulhatjuk:

Ha a rendszerben az első költségvetésünk létrehozására készülünk, akkor érdemes ezt a 10 percet rászánni az alaplépések elsajátítására:

Ha az egyes funkciók minden lehetőségét meg szeretnénk ismerni és hajlandók vagyunk egy-másfél órát tudásunk bővítésére áldozni, a szemináriumi előadások meghallgatása után az egyes témákban profi szintre képezhetjük magunkat. Ismerjük meg például a normaháttér modul adta lehetőségeket:

A videóanyagok hamarosan a TERC-ETALON felületéről is elérhetők lesznek, addig pedig érdemes feliratkozni a csatornára, hogy értesítét kapjanak a megjelenő újdonságokról: Feliratkozom

A videóanyagok további témáihoz várjuk javaslataikat a support@terc.hu címen.

Kérdése van?
Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
+36 70 670 5198
Mátrai Zsófia
Mátrai Zsófia
Értékesítési ügyintéző
zsofia.matrai@terc.hu
+36 20 318 3683
Kuti Krisztina
Kuti Krisztina
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 70 670 5195
Szakács Sándor
Szakács Sándor
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs
support@terc.hu
+36 70 670 5193
Lóczi Miklós
Lóczi Miklós
Műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, oktató
support@terc.hu
+36 20 401 5434
scrollUp