logo

DMS Szoftverek

Terc szkenner

Dokumentumok feldolgozásához kapcsolódó szoftverek


Cégünk DMS üzletága számos szkennergyártó hivatalos disztribútora és márkaszervize. Termékeink között megtalálhatók dokumentum szkennerek (Fujitsu, Panasonic, Avision), nagyformátumú szkennerek (Colortrac, WideTEK, ROWE), könyv-és műtárgy szkennerek (i2S Digibook, KIRTAS, Bookeye), valamint SILEX hálózati kiegészítők egyaránt.

Azonban a dokumentumok feldolgozásának folyamatában nemcsak szkennerekre, hanem különböző szoftverekre, rendszerekre is szükség van ahhoz, hogy ne csak képfájlokat kapjunk ömlesztve, hanem a kinyert tartalom kereshető legyen, adatbázisba kerüljön, indexelhető, szerkeszthető legyen stb.

A legtöbb szkennergyártó biztosít valamilyen beviteli rendszert (Capture) a szkennereket vezérlő TWAIN, ISIS, VRS meghajtókon kívül, melyek többnyire csak azokkal a szkennerekkel használhatók, melyekhez a gyártó a szkennerhez csomagolja. A szkenner gyártóknak vannak ugyan kibővített képességekkel rendelkező, opcionálisan rendelhető beviteli rendszerük is, azonban általánosságban ezekről is elmondhatók, hogy csak a saját gyártmányú szkennereket támogatják.

Üzletágunk a digitalizáláshoz szükséges különböző típusú szkennereken túlmenően igyekszik a feldolgozási igényeket minél szélesebb körben kiszolgálni, így termékeink között számos beviteli szoftver, feldolgozó szoftver is megtalálható, melynek részletei alább olvashatók:

KOFAX VRS

 

Univerzális szkenner meghajtó és képfeldolgozó szoftver, mely a szkennerek vezérlésén túlmenően a beolvasott képek optimalizálását, feldolgozását is valós időben végzi el.

 

KOFAX Express

Univerzális beviteli (Capture) szoftver, mely beépítve tartalmazza egyben a KOFAX VRS technológiát is. A szoftver nemcsak a képek valós idejű feldolgozását végzi el, hanem mellette számos fontos feladatot is. Vonalkódok felismerését, dokumentumok szeparációját, zónák tartalmának kiolvasását, a felismert adatoknak az adatbázisban lévő adatokkal való összehasonlítását, fájlnevek automatikus képzését az általunk megadott szempontok alapján stb.

 

 

KOFAX Power PDF Standard

PDF feldolgozó, konvertáló alkalmazás, mely gyors és megbízható konvertálást tesz lehetővé a PDF fájlokból, Word, Excel, vagy más elterjedten használt formátumokba. A felhasználók kombinálhatják, szerkeszthetik, összeállíthatják, megoszthatják a PDF dokumentumokat. Kitölthetik a PDF űrlapokat, valamint papír alapú dokumentumokat digitalizálhatnak, kereshető PDF dokumentumok előállításával.

 

 

KOFAX Power PDF Advanced

A Kofax Power PDF Advanced egy rendkívül sokoldalú, üzleti felhasználók számára készült PDF megoldás. Microsoft Office stílusú kezelőfelületével a használata rendkívül egyszerű. Számos rendkívül hasznos funkciót tartalmaz (keresés, szerkesztés stb.) valamint könnyen integrálható olyan platformokkal, mint Box, vagy a Microsoft OneDrive. A Kofax Power PDF segítségével vállalkozása egyszerűsítheti a dokumentum alapú munkafolyamatokat és növelheti a termelékenységet.

 

KOFAX Power PDF Standard for Mac

Nevéből adódóan a KOFAX Power PDF Standard szoftvernek Macintosh platformra készült változata, mely gyors és megbízható konvertálást tesz lehetővé a PDF fájlokból, más elterjedten használt formátumokba, valamint vissza. A felhasználók kombinálhatják, szerkeszthetik, összeállíthatják, megoszthatják a PDF dokumentumokat. Kitölthetik a PDF űrlapokat, valamint papír alapú dokumentumokat digitalizálhatnak, kereshető PDF dokumentumok előállításával.


Kérdése van?
Bajkó Csaba
Bajkó Csaba
Üzletágvezető
csaba.bajko@terc.hu
+36 70 670 5200
Dobos Róbert
Dobos Róbert
Rendszermérnök
robert.dobos@terc.hu
+36 70 670 5197
Németh Balázs Sándor
Németh Balázs Sándor
Szerviztechnikus
s.balazs.nemeth@terc.hu
+36 30 464 1225
scrollUp