Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Paár Gyula
Paár Gyula
Ügyfélszolgálat, oktató
gyula.paar@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-54-34

Felmérési napló

A munkák elkészültekor is tudunk segíteni

 

2015. szeptember 02-tól már elérhető és élesben használható minden program előfizető számára a Felmérési napló szolgáltatás!

 

Problémát jelentett a mennyiségek kiszámításának a nyomon követése? A tényleges felhasznált mennyiség naponkénti bontásban történő megjelenítése? A felmérési napló kitöltése és elektronikus feltöltése? A többlet tételek és az eltérő mennyiséggel felhasznált tételek nyomon követése?
Itt a megoldás!

 

A TERC-ETALON Online Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer legújabb funkciójának segítségével a költségvetés tételeihez nyílik lehetőség mennyiségi részletezéseket hozzáadni.

A mennyiségi részletezések felhasználásával pedig teljes értékű felmérési napló készíthető és exportálható a felhasználó igényei alapján, akár különböző időpontokra való bontásban is (részfelmérések).

Így például már az ajánlatkészítéssel egyidejűleg rögzíthetők az elkészítendő munkák előzetes mennyiségei és ezek felhasználásával a már elkészült munkák felmérési naplója könnyen elkészíthető.
Akár később is hozzárendelhetők bármely költségvetéshez mennyiségi részletezések, vagy azonnal a felmérési méretek, mennyiségek is megadhatók.

A mennyiségi részletezés és a felmérési napló exportálási lehetőségeinek igénybevételéhez nem szükséges külön modul, vagy előfizetés megvásárlása. A használat egyedüli feltétele az érvényes Programhasználati előfizetés. Ennek értelmében a programhasználati jogosultság nélkül, vagyis az ingyenes használat során sajnos nem érhetők el ezek a szolgáltatások.

 

Tovább a TERC-ETALON program éles oldalára.


scrollUp