Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Holbok Gabriella
Holbok Gabriella
Nyomdaipari és kereskedelmi ágazatvezető
gabriella.holbok@terc.hu
06 (1) 422-25-64
06 (30) 738-28-11
Kovácsné Balogh Krisztina
Kovácsné Balogh Krisztina
Kereskedelmi asszisztens
kereskedelem@terc.hu
06 (1) 422-25-69
06 (30) 372-73-87

Komplex nyomdaipari tanácsadás

 

Magas nyomdaipari szakértelemmel és kivitelezési megoldásokkal állunk Partnereink rendelkezésére!

 

Keresse több mint 20 éves nyomdaipari szaktudással rendelkező kollégáinkat a  megfelelő technológiák és az alapanyagok kiválasztásában, akár egyedi igényekkel is.

 

 Az újdonságok nyomon követésével törekszünk arra, hogy az Ön kiadványa, nyomdai terméke kifogástalan minőségben készüljön el.

 

  • Segítünk Önnek eligazodni a nyomdaipar útvesztőjében

  • ajánlatainkat a legköltséghatékonyabb megoldásokkal  készítjük, megkeresve Ön helyett a kiadványhoz szükséges leggazdaságosabb méretet, és kivitelezési módot

 

  • tanácsot adunk a  gyártáshoz szükséges standard papírféleségektől egészen az egyedi alapanyagok kiválasztásáig 

  • a minőségi kiadvány elkészítéséhez már az elején fontos a jó minőségű digitális anyag, melyhezanyagleadási útmutatót adunk,  a  leadott anyagokat nyomás előtt nyomdatechnikailag leellenőrizzük

 

  • elvégezzük Ön helyett a szakmai ellenőrzést a gyártás teljes szakaszában (próbanyomat ellenőrzés, gépindulás, szemleív ellenőrzés stb..)

 

  • megszervezzük a kiadványok pontos időre, és helyre történő szállítását


scrollUp