Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el
Holbok Gabriella
Holbok Gabriella
Nyomdaipari szakértő
gabriella.holbok@terc.hu
06 (1) 422-25-64
06 (30) 738-28-11
Kovácsné Balogh Krisztina
Kovácsné Balogh Krisztina
Kereskedelmi asszisztens
kereskedelem@terc.hu
06 (1) 422-25-69
06 (30) 372-73-87

Mit kinálunk?

GARANCIÁT: a minőségre, a kedvező árra és a határidő betartatására!

 

2014. május elején a TERC Kft-n belül megalakult új cégcsoportunk, a TERC-PRESS Nyomdaipari és Kereskedelmi Ágazat, amely a Mesterprint Nyomda Kft. kereskedelmi tevékenységét vette át. Magyarországon öt nyomdával alakítottunk ki szerződéses kapcsolatot, amelyek kifogástalan minőségben és a határidők pontos betartásával vállalnak munkát. Valamennyien a 21. század elvárásainak megfelelő eszközökkel és gépparkkal rendelkeznek.

A megbízó igényeinek megfelelő nyomdaipari termékek kivitelezésére kiválasztjuk a legmegfelelőbb, technológiailag alkalmas nyomdát, természetesen a minőség, az ár és a megrendelő egyedi igényeinek figyelembevételével.
 

Ágazatunk a hazai és a külföldi piacon szerzett több éves szakmai tapasztalattal biztos partnere az ügyfeleknek. Szakértelmünk garantálja, hogy a nyomdai kivitelezés során minden esetben a megrendelők elvárásait képviseljük.

 


scrollUp