Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a terc.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el

Tender Modul oktatás

Térítésmentes 2 napos oktatás 1 Éves Tender Modul előfizetés esetén!
 

A TERC-ETALON Online Költségvetés Készítő Programrendszerének oktatásának első napján a programrendszer alapszintű funkcióit mutatjuk be, a második napon pedig a Tender modul segítségével egy pályázat teljes lebonyolításának menetét sajátítjuk el.

 

TERC-ETALON 2 x 6 órás oktatás

(nagytermes előadás)

15 000 Ft + áfa / fő

Megnézem a naptárban

Oktatási tematika

Tender modul leírása


A tanfolyam díját teljes egészében beszámítjuk éves Tender modul előfizetése esetén, ennek érvényesítéséhez vásárlás előtt kérje kollégánk segítségét.

(A kedvezmény  1 éven belül bármikor igénybe vehető.)

Amennyiben már rendelkezik éves Tender modul előfizetéssel úgy az oktatás szintén térítésmentes (1 fő részére). Ehhez kérjük a TERC-ETALON programrendszerben regisztrált e-mail címmel igazolni az előfizetést


scrollUp