Király Gergő
Király Gergő
Értékesítési ügyintéző
gergo.kiraly@terc.hu
06 (1) 422-25-03
06 (70) 670-51-98
Paár Gyula
Paár Gyula
Ügyfélszolgálat, oktató
gyula.paar@terc.hu
06 (1) 422-25-05
06 (20) 401-54-34

TERC V.I.P. Klubtagság

Gyorsaság, kényelem, spórolás, kedvezmények = Klubtagság

 

Az éves Klubtagsági előfizetés a legkedvezőbb és legkomplexebb frissítési forma, amelynél az adott évben a klubtagok a program mindennemű frissítését, karbantartását a megjelenést követően azonnal megkapják. A klubtagok az internet és az ügyfélszolgálati modul segítségével tudják az adattári frissítéseket és újdonságokat naprakészen letölteni.

A klubtagságban az évenként kétszeri programmegjelenésen kívül a negyedéves internetes frissítéseket is megkapják valamint a negyedéves árkarbantartásokat is. Az eltérő megjelenési időpontok miatt szinte másfél hónaponként aktualizálhatja az ÖN adatbázist.
 


A klubtagságba történő belépés alapfeltétele a TERC V.I.P. program legfrissebb változatának megléte. A tagság egy naptári évre és egy licencre szól, szolgáltatásai csak pénzügyi teljesítés után vehetőek igénybe.

A klubtagok az egyéb termékek és szolgáltatások áraiból %-os kedvezményeket kapnak, amelyet a klubtagsági szerződés tartalmaz. A GOLD klubtagok az eltérő százalékos kedvezményeket biztosító vásárlásuk esetén akár a klubtagsági díj többszörösét is meg tudják spórolni.


scrollUp